Wazdan, leverancier van online casinospellen, heeft 23 van zijn favoriete slot-titels laten certificeren voor de Nederlandse markt. Dit markeert voor Wazdan de 18e jurisdictie die ze betreden.

Dankzij de certificeringen kunnen spelers in Nederland Wazdan-slots zoals ‘Larry the Leprechaun’, ‘Sizzling 777 Deluxe’ en ‘9 Lions’ ervaren, evenals de razend populaire Hold the Jackpot-serie, met hits als ‘Sizzling Moon’, ‘Sun of Fortune’ , ‘Power of Gods: Hades’ en ‘Fortune Reels’.

Wat is uniek aan Wazdan-slots

In Nederland worden unieke Wazdan-functies beschikbaar gesteld, waaronder 'Volatiliteitsniveaus'; deze niveaus zijn onlangs uitgebreid. Maar ook Ultra Fast Mode, die de gameplay versnelt en Ultra Lite-modus, die de laadtijd vermindert van games voor spelers met een minder goede internetverbinding. En tot slot de Big Screen-modus die de speler twee zoom-modi biedt om uit te kiezen om de weergave van de rollen te vergroten en het hele scherm te vullen.

Wazdan speciale functies zullen ook beschikbaar zijn en omvatten de populaire koopfunctie, die de noodzaak elimineert om te wachten tot bonussen worden geactiveerd tijdens het spelen en in plaats daarvan spelers in staat stelt om de functie die ze leuk vinden op elk moment tijdens hun spel te selecteren.

Ook is er nog de zogenaamde 'Unieke Gokfunctie', die spelers na elke winnende draai kunnen activeren om een ​​bonusspel te starten, waardoor ze een 50/50 kans krijgen om hun winst onmiddellijk te verdubbelen - tot wel 7 keer op rij. 

Dan heb je ook de Energiebesparende Modus; deze kan de levensduur van een apparaat met ongeveer 40 procent verlengen, waardoor het perfect is voor mobiele spelers die onderweg zijn. 

Tot slot heb je de 'Double Screen Mode', waarmee de uitbetalingstabel tijdens het spelen kan worden geopend en weergegeven, en meer.

Wazdan's reactie op het verkrijgen van de vergunning

In een reactie op de prestatie zei Andrzej Hyla, Chief Commercial Officer van Wazdan:

We zijn trots op onze inzet voor gereguleerde markten en zijn erg blij met de certificering voor 23 van onze titels in Nederland. [...] Dit markeert de 18e jurisdictie die we kunnen betreden en dient als een bewijs van het harde werk van het hele team. We kijken uit naar de impact die onze games kunnen hebben op operators in de regio.

Nederland is een groeiende markt

Sinds de lancering op 1 oktober 2021 is de nieuw gereguleerde online gokmarkt in Nederland aanzienlijk gegroeid. Slechts twee maanden nadat het huidige kader van kracht werd, heeft de Nederlandse Kansspelautoriteit (KSA), vastgesteld dat de bruto-inkomsten van kansspelen (GGR) voor de Nederlandse online-operators aanzienlijk hoger waren dan aanvankelijk geraamd, waarna de autoriteiten het oorspronkelijke cijfer voor de omvang van de online markt in 2021 van een GGR van € 580 miljoen naar € 814 miljoen, volgens een bron destijds.

De certificering draagt ​​bij aan het aantal gereguleerde markt-debuten van Wazdan, De slotontwikkelaar debuteerde onlangs ook in Wit-Rusland en in Griekenland.

Binnenkort beschikbaar: Dwarfs Fortune slot

Fans kunnen ook uitkijken naar de volgende Hold the Jackpot-titel, ‘Dwarfs Fortune’, die op 9 maart 2022 wordt gelanceerd. De videoslot met mijnbouw thema is speelbaar op alle apparaten en biedt aanpasbare volatiliteit, meerdere spelfuncties en een maximale winst van 2500x.