Sinds Unibet in Nederland actief is op de online gokmarkt, heeft het de verwachtingen van het moederbedrijf Kindred niet beschaamd. Het online casino in Nederland heeft op dit moment 115.000 actieve klanten en er wordt een gemiddelde bruto dagwinst gescoord van 

€ 366.000. Deze informatie werd gedeeld het bedrijf tijdens de Capital Markets Day in Londen.

Henrik Tjärnström, CEO van Kindred Group, en CFO Johan Wilsby gaven daar een presentatie over de strategie van het bedrijf voor de komende jaren.

Uitstekende resultaten in Nederland

Een van de punten in de presentatie waren de resultaten in Nederland, waar Unibet begin juni 2022 een vergunning kreeg van de KSA. Tijdens de presentatie gaf Tjärnström aan dat de verwachtingen van Unibet zijn overtroffen bij het betreden van de Nederlandse markt:

De terugkeer naar Nederland heeft onze verwachtingen overtroffen en we zijn goed op weg om onze doelstelling van 15 procent marktaandeel voor het einde van het jaar te halen.”

Henrik Tjärnström, CEO Kindred Group

Ook COO Anne-Jaap Snijders was in zijn nopjes over de prestaties van Unibet in Nederland:

“Negen maanden na regulering hebben we Unibet.nl. Het voelt goed om terug te zijn! We overtreffen duidelijk onze verwachtingen. Dat geeft me veel energie om de nummer 1-positie terug te winnen.

“We hadden een vliegende start, zoals het een echte Vliegende Hollander betaamt. Het begon met onze vergunning, die wij eerder kregen dan veel andere aanbieders die nog wachten of net hun vergunning hebben gekregen. Het zijn een paar fantastische maanden geweest sinds we groen licht hebben gekregen. We zien een duidelijk pad naar een leidende positie.”

In de eerste twee weken na het live gaan registreerden 30.000 spelers zich bij Unibet. Unibet Nederland heeft nu 115.000 actieve klanten, bijna 4 keer zoveel als bij de start.

De bruto dagwinst is ook gestegen tot € 366.000. Ook schijnt het percentage spelers dat zegt dat hun verwachtingen zijn overtroffen 94% te zijn. Dit is volgens Unibet erg hoog.