Stakelogic Live, de go-to aanbieder van premium live casinospellen, heeft zijn samenwerking met BetCity.nl versterkt en het nieuwe spel Super Roulette 5,000X exclusief gelanceerd bij de populaire Nederlandse operator.

Bij Super Roulette 5,000X draait alles om megavermenigvuldigers. De titel van de live Nederlandse spelshow wordt uitgezonden vanuit een ultramoderne studio in Nederland, met de game tegen een opvallende industriële achtergrond met koperen buizen en stomende machines.

Gameplay is hot!

De gameplay is net zo hot. In het basisspel betalen alle inzetten uit als standaard roulette, behalve de gewone inzet die 29:1 uitbetaalt. Zodra alle inzetten zijn geplaatst en het roulettewiel draait, worden tussen één en vijf gouden nummers geselecteerd.

De Gold Numbers geven spelers de kans om een ​​vaste inzet Multiplier tussen de 50x en 750x te winnen, of ze krijgen de kans om aan het Money Wheel te draaien.

Hoge Multiplier

In Super Roulette 5,000X kunnen spelers zich hierdoor kwalificeren voor de Gold Numbers, maar met een potentiële Multiplier van 1,000X die ook doorwerkt naar de Money Wheel-bonusronde. Het geldrad heeft 54 ​​sectoren met vermenigvuldigers variërend van 50X tot 1.000X.

Stephan van den Oetelaar, CEO van Stakelogic, zei over de lancering het volgende: 

“We zijn verheugd Super Roulette 5.000X exclusief met BetCity te hebben gelanceerd op de snelgroeiende Nederlandse markt. BetCity is snel uitgegroeid tot een toonaangevende operator, net zoals Stakelogic Live de go-to-live dealerprovider is. Dit is een spel dat helemaal draait om Multipliers en met 1.000X op tafel is het er een die BetCity-spelers ongetwijfeld eens willen uitproberen".

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity.nl, voegde hieraan toe: 

“Onze goede vrienden bij Stakelogic Live hebben het opnieuw gedaan en hebben een spannend, boeiend en zeer vermakelijk live roulettespel gelanceerd. Door deze game in het Nederlands aan te bieden, speciaal voor spelers in Nederland, zullen we ons verder positioneren als het leidende merk in de markt.”