Treasure Hunt

Fullscreen
Bij Treasure hunt moet je de schatten van de zeebodem opvissen. Als je minimaal 3 dezelfde schatten tegelijk opvist scoor je punten. Met de spatiebalk kan je je net draaien.

In Treasure hunt bevinden zich in totaal 164 schatten. Op het speelveld staan 100 vakjes met de eerste 100 schatten. Als je deze opviste dan komen er vanzelf weer nieuwe schatten te liggen. Je visrt deze op met een net. In totaal zijn er 8 verschillende vormen. De hoogte van je score is afhankelijk van wat je opvist. Met zeldzamere schatten behaal je meer punten.

Er zijn 4 schatkisten in het spel en deze kunnen gevuld of leeg zijn. Een gevulde schatkist kan met elke schat gecombineerd worden en krijgt vervolgens de waarde van de schat waarmee hij een combinatie vormt. Bij 2 schatkisten tegelijk maak je kans op extra veel punten. Als de schatkist leeg is krijg je geen punten.

Het spel is afgelopen als alle schatten opgevist zijn of er geen combinaties meer gemaakt kunnen worden. In de wintabel kun je zien hoeveel credits je krijgt bij een bepaald aantal gewonnen punten.

Bij elk spel zie je 1 of meerdere schatten met een bonusster. Per weggespeelde schat met bonusster krijg je een bonusster. Bij een inzet van meer dan 10 krijg je evenredig meer bonussterren. Bij inzet van 50 krijg je per schat 5 bonussterren.