Thief

Fullscreen

Thief Videoslot; Ga er met de winst vandoor als een dief in de nacht

Wie heeft er nog nooit over gefantaseerd? Je baan opzeggen, een bank overvallen en zorgeloos rentenieren op een Caribisch eiland. Natuurlijk blijft het bij een fantasie, maar dit spel van NetEnt maakt het wel heel werkelijk. Het brengt je in het donkere steegje op een regenachtige avond waar je kunt bijkomen van de diefstal die je net gepleegd hebt. Je grijpt naar je tas om naar de buit te kijken. Wat is het? Druk op de knop om de ronde te starten en je komt erachter.

Bonussen

Er zijn verschillende bonussen te behalen in dit spel. Als eerste zijn er de uitrekkende Wild symbolen die kunnen verschijnen in de 2e, 3e en 4e rol. Als het symbool verschijnt, dan rekt deze zich automatisch uit over de hele rol indien dit voor een winst zal zorgen. Alleen Scatter symbolen en Adrenaline Scatter symbolen kan het niet overschrijven. Deze twee soorten Scatter symbolen leveren 10 freespins op wanneer ze in drievoud verschijnen op de 3e, 4e of 5e rol. Tijdens de freespins worden er nog eens 10 freespins gewonnen, mocht het weer voorkomen dat het symbool in drievoud verschijnt. Het gaat hierbij om een drievoud van een scattersymbool, maar het maakt niet uit welke. Als er een mix verschijnt, dan win je de 10 freespins evengoed.

Bediening

Inzetlijnen - Thief heeft 25 inzetlijnen, die automatisch allemaal gespeeld worden. In de linker- en rechterkolom kun je wel de nummers zien. Als je daarop klikt zie je hoe de betreffende inzetlijn loopt.

Paytable – Onder de linkerkolom zie je een button staan waar `Paytable` op staat. Hier kun je zien wanneer je wint en hoeveel.

Level – Hiermee kun je het niveau van het spel aanpassen. Je kunt kiezen van niveau 1 t/m niveau 10.

Autoplay – Met deze knop kun je de ingestelde regels voor autoplay activeren. Indien je dit nog niet ingesteld hebt, verschijnt er linksonderin een scherm waarin je dit kunt doen.

Ronde knop – Dit is de knop waarmee het spel wordt gestart.

Max Bet – Druk op deze knop en zet automatisch het maximale bedrag in.

Coin Value – Hiermee kun je de muntwaarde aanpassen. Voor deze waarde kun je kiezen van €0,01 tot €0,50.

Specificaties

De minimale inzet is €0,25 en de maximale inzet is €125. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (altijd 25) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €10 (25*0.10=2,50 2,50*4=10).

Met de letter symbolen kun je van 4 t/m 100 munten winnen, met de Thief Tool symbolen kun je van 10 t/m 500 munten winnen en met het diamantensymbool kun je van 25 t/m 5.000 munten winnen. Dit diamantensymbool verschijnt alleen tijdens de Adrenaline freespins. Hoeveel de munten waard zijn hangt af van de muntwaarde die je voor aanvang van het spel gekozen hebt.

De RTP is voor dit spel 96,7% en dat is bovengemiddeld. Het houdt in dat van al het geld dat er ingezet wordt 96.7% uitgekeerd wordt aan de spelers.

Conclusie van NetEnt Thief

Thief is een erg leuk spel met een origineel thema. Er zijn genoeg mogelijkheden om te winnen en de animaties bij de winst versterken het thema.

Dit spel is zeker een aanrader voor eenieder die wil weten hoe het voelt om al je zekerheden opzij te zetten en voor de ultieme winst te gaan.