The Funky Seventies

Fullscreen

The Funky Seventies Videoslot; Wat heeft de discobal voor jou in petto?

Wie verlangt er niet naar terug? De tijd dat wijde pijpen in de mode waren, iedereen op blokhakken liep en of een afro liet staan of een afropruik in de kast had staan. Het is de tijd waarin disco populair werd. En de welbekende discobal ook. Doordat deze discobal vooral in discotheken hing, heeft het aardig wat gezien. Wat zou hij voor jou in petto hebben? Speel het spel en ontdek het!

Spelfuncties

Het eerste symbool dat bij dit spel een bonus oplevert is het 70`s Wild symbool. Dit symbool vervangt, behalve het Scatter symbool, alle andere symbolen en kan, wanneer dit een winst oplevert, zich uitrekken tot de gehele rol.

Ook zijn er in The Funky Seventies Scatter symbolen. Als je drie Scatter symbolen in hetzelfde scherm hebt, wordt een eventuele winst dubbel uitbetaald en heb je recht op 5 freespins. Tijdens de freespins krijg je de winst ook dubbel uitbetaald en krijg je weer 5 extra freespins als je 3 Scatter symbolen hebt. In dit geval wordt je totale winst ook dubbel uitbetaald.

Bediening

Inzetlijnen – Dit spel heeft 40 inzetlijnen, waarvan je zelf kunt kiezen welke je wilt inzetten. Aan de linker-en rechterkant van het hoofdscherm, zie je getallen staan die de inzetlijnen weergeven. Door op een getal te drukken, krijg je de inzetlijn te zien en selecteer je direct deze inzetlijn en de lijnen van de voorgaande getallen.

Paytable – Onder de eerste rol staat de `Paytable` knop. Klik hierop en welke combinaties een winst opleveren en hoeveel.

Bet Level – Met deze knop kun je het niveau van het spel aanpassen van 1 t/m 5. De waarde loopt op en als je bij het 5e niveau bent, begint het weer bij 1.

Ronde knop – Door op deze knop te drukken start je het spel.

Max Bet – Indien je direct het maximale bedrag wilt inzetten, kun je op deze knop drukken om direct een ronde te starten met maximale inzet. De maximale inzet is wel afhankelijk van de muntwaarde.

Coin Value – Met deze knop stel je de muntwaarde in van €0,01 tot €0,50.

Specificaties

De minimale inzet is €0,01 en de maximale inzet is €100. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (1 t/m 40) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor 16 inzetlijnen, een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €6,40 (16*0.10=1,60 1,60*4=6,40).

In dit spel keren alle lettersymbolen (J, Q, K en A) hetzelfde uit bij winst. Daarna volgen de afbeeldingen waarbij de plateauzolen en de cassettebandjes het minste waard zijn en de auto en computer het meeste. De winlijnen lopen altijd van links naar rechts.

De RTP is voor dit spel 96,5% en dat is bovengemiddeld. Van al het geld dat de spelers gezamenlijk inzetten tijdens dit spel wordt er 96,5% als winst weer uitgekeerd.

Conclusie van NetEnt The Funky Seventies

Dit spel is een aanrader voor een ieder die graag herinnerd wordt aan de goede oude tijd van de jaren `70. Maar ook van spelers die van een vrolijk spel met goede winkansen houden.