Spiñata Grande

Fullscreen

Spiñata Grande Videoslot; Spin de piñata in de rondte en win!

Misschien ben je ook zo`n geluksvogel geweest dat je op één van je kinderfeestjes een piñata kapot hebt mogen slaan. Misschien heb je het op de televisie gezien en wilde je er zelf graag ook een keer mee verrast worden. Hoe het ook zij, piñatas worden vaak geassocieerd met vreugde, kinderen en kinderfeesten. Maar wat dacht je van een spiñata? Dit is een slotmachine die je het gevoel geeft net een piñata kapotgeslagen te hebben, maar dan met `grote mensen` prijzen.

Spelfuncties

In dit spel komen alle afbeeldingen ook in de kolossale versie voor. De kolossale versie is een blok bestaande uit 2 x 2 of 3 x 3 symbolen dat overal in het hoofdscherm kan opduiken. Deze vergrote versies vergroten de kans op één of meerdere winnende combinaties.

Ook is er een kolossaal Bonussymbool. Wanneer dit symbool verschijnt, wordt het minislotspel geactiveerd. Hoe groot het minispel is, hangt af van hoeveel van het symbool zichtbaar is. In dit spel kunnen er freespins gewonnen worden met freespinsymbolen, extra spin symbolen en 3 soorten muntsymbolen.

Wanneer er 3 freespinsymbolen in het hoofdscherm opduiken, worden er 5 freespins toegekend. Elk additioneel symbool levert een extra freespin op. Tijdens de freespins kan de Kolossale Wild opduiken. Dit symbool is 3 x 3 velden groot en vervangt alle andere symbolen.

Bediening

Inzetlijnen – Dit spel heeft 20 inzetlijnen waarop automatisch ingezet wordt. Wel kun je de lijnen bekijken door op de driehoekjes aan weerszijden van het hoofdscherm te drukken.

i – Linksonderin het scherm vind je een groene knop met de letter i. Onder deze knop staat een speluitleg inclusief winnende combinatie en de winst die het oplevert.

Level – Met de knoppen links- en rechtsonder het woord Level kun je het spelniveau aanpassen. Je hebt de keuze uit 1 t/m 10.

Ronde knop – Om het spel direct te starten met de ingestelde waarden, druk je op deze knop.

Autoplay – Deze knop is bedoeld om het aantal rondes in te stellen dat de slotmachine automatisch voor je zal spelen. Zodra je een aantal kiest, start het spel direct.

Max Bet – Met een druk op deze knop wordt direct een spel met maximale inzet gestart. Deze maximale inzet is afhankelijk van de gekozen muntwaarde.

Coin Value – De muntwaarde kan aangepast worden van €0,01 tot €1,00 door op de pijltjes links- en rechtsonder het begrip Coin Value te drukken.

Specificaties

De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet is €200. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (altijd 20) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €8,00 (20*0.10=2,00 2,00*4=8,00).

De RTP is voor dit spel 96,84% en dat is bovengemiddeld. Alles dat door de spelers wordt ingezet op deze machine, wordt tot 96,84% weer uitgekeerd als winst.

Conclusie van NetEnt Spiñata Grande

Dit spel is zeker een aanrader! Niet alleen vanwege het vrolijke thema, maar ook vanwege de kolossale symbolen. Hierdoor denk je, en het kan ook echt waar zijn, meer winkans te hebben. Daarnaast zijn de andere extra`s en het RTP-percentage meer dan de moeite waard!