Space Wars

Fullscreen

Space Wars Videoslot; Welk buitenaards wezen zal overwinnen?

Het is Iets dat we ons waarschijnlijk allemaal weleens afgevraagd hebben. Bestaat er leven op andere planeten? En zo ja, zijn deze buitenaardse wezens dan met ons of met elkaar bekend? Zijn ze al op aarde geweest en zullen we met ze overweg kunnen? Hoe zeker sommigen van hun zaak zijn, er is nog geen uitsluitend bewijs getoond dat er echt buitenaards leven bestaat. Tot de tijd dat dit gebeurt, is het natuurlijk wel leuk om je fantasie de vrije loop te laten. En laat Space Wars hier nou net het geknipte spel voor zijn.

Spelfuncties

In Space Wars kan er alleen met Wild symbolen extra gewonnen worden. Deze kunnen in de tweede en in de vierde rol verschijnen en vervangen alle andere symbolen met als doel een winnende combinatie te creëren. Wanneer er een winnende lijn verschijnt, geeft dit automatisch recht op een freespin. Dit zie je omdat de ruimtecapsule gevuld wordt met buitenaardse wezens. Hierna volgt de freespin. De gezamenlijke winst van je initiële spin en de freespin worden bij elkaar opgeteld en dat is jouw winst voor de betreffende ronde.

Bediening

Inzetlijnen – Deze slotmachine heeft 40 inzetlijnen welke automatisch allemaal actief zijn. De getallen aan de linker- en rechterkant van het hoofdscherm kun je wel indrukken om te zien hoe de betreffende inzetlijn loopt.

Paytable – De knop met `Paytable` staat in dit spel links, onder de eerste rol. Met een druk op deze knop opent er een scherm waarop je kunt zien welke combinaties een winst opleveren en hoeveel winst er dan precies valt.

Level – Met de knoppen links en rechts van het woord level kun je het niveau van het spel aanpassen van 1 t/m 10.

Autoplay – Om autoplay te starten, druk je op deze knop. Er wordt dan wel eerst gevraagd hoeveel rondes je wilt spelen. Zodra je voor een getal kiest, starten de rondes.

Ronde knop – Start het spel met een druk op deze knop.

Max Bet – Deze knop doet hetzelfde als de ronde knop. Met als verschil dat er meteen ingezet wordt op de maximum inzet per muntwaarde.

Coin Value – Pas met deze knop de muntwaarde aan van €0,01 tot €0,50. Kies voor de knop aan de linkerkant om de waarde naar beneden aan te passen en de rechtse knop om de waarde op te schroeven.

Specificaties

De minimale inzet is €0,01 en de maximale inzet is €200. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (altijd 40) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €16 (40*0.10=4,00 4,00*4=16).

Met de afbeeldingen van kleine aliens kun je van 2 t/m 60 munten winnen, afhankelijk van hoeveel je op rij hebt. De grote aliens betalen meer uit; van 10 t/m 1.000 munten.

De RTP is voor dit spel 96,8% en dat is bovengemiddeld. De gezamenlijke inzet van alle spelers wordt voor 96,8% weer uitgekeerd als winst.

Conclusie van NetEnt Space Wars

Space Wars is een leuk spel met veel leuke extra`s. Een leuke bijkomstigheid is de freespins na elke winst. Dit is een leuke manier om je winst te vergroten, wat vaak ook lukt.

Zoek je een leuk en origineel spel met een goede winstuitkering? Probeer Space Wars dan eens uit!