Solitaire

Fullscreen

Bij Solitaire is het de bedoeling alle kaarten weg te spelen door ze uiteindelijk oplopend op te stapelen op de 4 plaatsen rechtsboven.

Je kunt inzetten met 10, 20 of 50 credits en bij iedere afgelegde kaart win je dan respectievelijk 1, 2 of 5 credits.

Het delen van de kaarten gaat automatisch en de zeven kolommen worden met kaarten gevuld waarvan je alleen de bovenste kaarten kunt zien. De overige kaarten komen op de afname stapel te liggen en de vier sorteerstapels zijn bij het begin leeg. De bedoeling is nu om alle kaarten van de afnamestapel op de kaarten in een van de zeven kolommen te leggen en deze daarna op de vier plaatsen rechtsboven te leggen.

Elke zichtbare kaart kun je gebruiken om in een van de kolommen te plaatsen. De sorteerstapels moetn in oplopende volgorde neergelegd worden, dus begin je met aas, dan heer, dan vrouw, boer, 10, 9 enz. De kaarten moeten ook op soort en kleur worden gesorteerd, dus bijvoorbeeld schoppen met zwarte 9, rode 8, zwarte 7, rode 6 enzovoort. Voor het verplaatsen van een kaart klik je op de kaart en sleep je hem naar de gewenste plek. Als het niet goed is dan gaat de kaart automatisch terug naar de oorspronkelijk plek. Als een kolom leeg is kun je deze weer vullen beginnend met een heer.

Als je klikt op afronden wordt je gewonnen saldo toegevoegd aan je winst. Als je meer dan 100 credits hebt dan kun je deze uit laten betalen op je bank- of girorekening.