Scarface

Fullscreen

Scarface Videoslot; Zeg maar hallo tegen een mooie winst

Top 5 weetjes over Scarface die je waarschijnlijk nog niet wist: 1. Het oorspronkelijke idee voor de film uit 1983 kwam van Al Pacino. 2. Ondanks dat het verhaal zich in Miami afspeelt, is het grotendeels is Los Angeles opgenomen omdat Miami niet geassocieerd wilde worden met een gangsterfilm. 3. Steven Bauer is de enige echte Cubaanse acteur uit de film. 4. Glenn Close was de eerste keus voor de rol van Elvira Hancock (Michelle Pfeiffer). 5. Het F* woord wordt, gedurende de film, gemiddeld 1.32 keer per minuut genoemd. Maar het belangrijkste weetje is dat jij veel geld kunt winnen door het spel te spelen!

Spelfuncties

Dit spel heeft een gestapeld Wild symbool dat, wanneer deze de hele tweede rol bezet, verandert in een Nudge Spin. Dit houdt in dat er een extra spin wordt toegekend waarbij de tweede rol gelijk blijft en er een grotere winst behaald kan worden. Wanneer het gestapelde Wild symbool in de 4e rol verschijnt, levert dat 15 freespins op. Alle winst die behaald wordt tijdens de freespins, wordt in drievoud uitbetaald. Wanneer het gestapelde Wild symbool in de 3e rol verschijnt, wordt het bonusspel geactiveerd. Voor elke moord die je pleegt in het bonusspel, win je munten. Als er een Wild symbool verschijnt dat slechts 1 vak beslaat, is het een Scarface Wild. Dit symbool vervangt alle andere symbolen met als doel winnende combinaties te creëren.

Bediening

Inzetlijnen – Scarface heeft 20 inzetlijnen waar je automatisch mee speelt. Je kunt de inzetlijnen wel zien door op de betreffende getallen aan de linker- en rechterkant van het hoofdscherm te drukken.

Paytable – Linksonder het hoofdscherm vind je de `Paytable` knop. Onder deze knop vind je een tabel met alle winstcombinaties en wat deze opleveren.

Bet Level – Met de – en de + knoppen onder het begrip Bet Level kun je het niveau van het spel omlaag en omhoog aanpassen van 1 t/m 10.

Ronde knop – Deze knop in het midden is om het spel mee te starten.

Autoplay – Met de autoplay knop kun je de instellingen kiezen voor rondes die de slotmachine automatisch voor je zal spelen. Wanneer je het aantal rondes hebt geselecteerd, beginnen de rondes direct.

Max Bet – Deze knop is om een direct een spel te starten met de maximale inzet bij de gekozen muntwaarde.

Coin Value – De min- en plustekens onder het begrip Coin Value zijn om de muntwaarde naar beneden of naar boven aan te passen. Je kunt kiezen voor waardes tussen €0,01 en €0,50.

Specificaties

De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet is €100. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (altijd 20) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €8,00 (20*0.10=2,00 2,00*4=8,00).

De RTP is voor dit spel 96,8% en dat is bovengemiddeld. Alle inzetten die geplaatst worden door de spelers, worden voor 96,8% weer uitgekeerd als winst.

Conclusie van NetEnt Scarface

Dit spel is natuurlijk onmisbaar voor de echte Scarface fan. Ook voor spelers die de film niet gezien hebben is het spel interessant. Er zit namelijk een spannende bonusronde in waarbij je de enige echte Tony Montana moet zien te beschermen en het spel heeft vele extra`s. Daarnaast heeft het een goed RTP-percentage. Dit is gewoon een spel dat je gespeeld moet hebben!