Reel Steal

Fullscreen

Reel Steal Videoslot; Kun jij één worden met de gangsters om rijkdom te vergaren?

Al Pacino. Welke jongen keer niet tegen hem op toen hij hem voor het eerst Tony Montana en Michael Corleone zag portretteren in Scarface en The Godfather. Ineens was het stoer om gangster te zijn. Opengebroken kluizen, zakken met geld, vrouwen, geheime routes en veel pistolen. Wil jij heel even in de huid van een echte gangster kruipen? Probeer Reel Steal dan uit!

Spelfuncties

Zoals bij andere NetEnt spellen, heeft ook Reel Steal een Wild symbool. Dit symbool vervangt alle symbolen met uitzondering van het Scatter symbool. Wanneer er een winnende combinatie ontstaat dankzij een Wild symbool, wordt de winst in vijfvoud uitgekeerd. Als er een winnende combinatie met een Wild symbool ontstaat tijdens freespins, wordt de winst zelfs vermenigvuldigd met 25.

Daarnaast heeft dit spel Scatter symbolen. Vanaf 2 Scatter symbolen in combinatie met een winnende lijn wordt het interessant. De winst wordt vermenigvuldigd met een bedrag en hierbij geldt dat hoe meer Scatter symbolen, hoe meer winst. Vanaf 3 Scatter symbolen krijg je er zelf 15 freespins of meer bij. Tijdens de freespins geeft elk Scatter symbool recht op nog een freespin.

Bediening

Inzetlijnen – Dit spel heeft 9 inzetlijnen waaruit je zelf kunt kiezen. Aan de linker- en rechterkant van het hoofdscherm zie je knoppen met getallen staan. Als je op één van de knoppen drukt, zie je hoe de lijn loopt en kies je ervoor om met het aantal inzetlijnen te spelen dat staat weergegeven. Je kunt te allen tijde zien voor hoeveel lijnen je gekozen hebt, omdat de lijnen die actief zijn een zwart rondje op de knop hebben aan de rechterkant en de inzetlijnen die niet gekozen zijn een zwart rondje aan de bovenkant van de knop hebben.

Paytable – Onderaan de eerste rol staat een knop met het woord `Paytable`. Om te zien welke combinaties een winst opleveren, kun je deze knop indrukken. Je ziet dan ook hoeveel er uitbetaald wordt per winnende combinatie.

Bet Level – Met deze knop kun je het niveau van de weddenschap aanpassen van 1 t/m 10. Met een druk op de knop wordt het niveau verhoogd en na niveau 10 begint het weer bij 1.

Ronde knop – Start het spel met een druk op deze knop.

Max Bet – Het maximale bedrag per niveau spelen? Druk op deze knop en start het spel direct.

Coin Value – Pas met deze knop de muntwaarde aan van €0,01 tot €0,50. Wanneer je bij de hoogste waarde bent en op de knop druk, begin je weer van voor af aan.

Specificaties

De minimale inzet is €0,01 en de maximale inzet is €45. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor 7 inzetlijnen, een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €2,80 (7*0.10=0,70 0,70*4=2,80).

De RTP is voor dit spel 95.6%, dit is gemiddeld voor NetEnt spellen. Van het geld dat de spelers inzetten, wordt er 95,6% weer uitgekeerd aan de spelers.

Conclusie VAN NETENT Reel Steal

Reel Steal is zeker een spannend spel, want ondanks dat er misschien minder winkansen zijn, is het RTP-percentage gemiddeld. Dit houdt in dat wanneer je wat wint, de kans dat je een groot bedrag wint groter is dan bij de gemiddelde NetEnt slotmachine.

Dus begeef je tussen de gangsters, versla ze en ga er met hun buit vandoor!