Monkey Mind

Fullscreen

Monkey Mind is een online variant van het bekende spelletje Mastermind. Hierbij is het de bedoeling de kleurcode te kraken in zo min mogelijk beurten. Plaats in alle vakjes de juiste kleur diamant.

Per keer zijn er 8 vakjes waar je 1 van de 6 kleuren diamant moet aanklikken. Vervolgens zul je zien welke de goede kleur hebben en op de juiste plaats staan. In rij 8 is de diamant random en dit houd in dat deze diamant elke beurt een willekeurige kleur aanneemt. Dit gebeurt niet als je hem in de 1e of 2e beurt goed hebt, in dat geval wordt hij vastgezet. Hoe eerder je de goede combinatie hebt of een deel ervan, des te meer punten kun je verdienen. Bij de eerste 4 beurten krijg je autoamtisch bonuspunten, 40, 30, 20 en 10, en vanaf 5 tot en met 8 worden er punten in afgetrokken op je totaal aantal punten met respectievelijk 10, 20, 30 of 40.

Het bonusspel speel je met de diamanten met een bonusster. Elke spel heeft 1 of meerdere van deze diamanten en als je de goede kleur hebt geraden als het spel eindgid dan krijg je daarvoor 1 bonusster per goede diamant op de juiste plek. Bij een hogere inzet krijg je meer bonussterren, dus bij inzet van bijv. 50 credits krijg je per diamant 5 sterren. Je krijgt 30 punten voor een goede kleur op de geode plek en je krijgt 10 punten voor een goede kleur maar niet de juiste plek. De maximum score is 280 punten. In de wintabel in het spel kun je zien hoeveel credits je wint bij een bepaald aantal behaalde punten.