Marble Magic

Fullscreen
Bij Marble Magic is het de bedoeling dat je je knikkers op knikkers van dezelfde kleur schiet en daarmee groepjes vormt die verdwijnen.

Het speelveld bevat totaal 120 knikkers en er zijn in totaal 191 knikkers. Deze hebben verschillende keluren en zijn willekeurig over het speelveld verspreid. Met de shooter, waarbij de kleur van de volgende knikker ook kunt zien, kun je de knikkers afschieten op het speelveld. In het midden ligt een grote knikker omringt door de kleine knikkers. Het is de bedoeling om een opening te schieten in de kleine knikkers en als je de grote knikker rechtstreeks raakt met een knikker van dezelfde kleur krijg je bonuspunten tussen de 10 en 100 punten. Ook worden dan alle knikkers in het speelveld met dezelfde kleur beschouwd als een groot kleurveld en deze wordt dan in een keer weggespeeld. Hierdoor worden er extra punten behaald.

Als je een bom raakt of er zit een bom in je shooter dan worden de knikkers verwoest door de bom en tellen ze niet mee voor je totaalscore. Het spel is afgelopen als alle knikkers in de ring zijn weggespeeld of als de rij knikkers te dik is geworden buiten de grens. Elke spel heeft 1 of meerdere knikkers met een bonusster. Bij het wegspelen van deze bonusknikkers krijg je een bonusster. Bij een inzet van meer dan 10 krijg je meer bonussterrren. Bijvoorbeeld inzet 50 geeft je per goede knikker 5 bonussterren. In de wintabel kun je zien welk aantal credits je krijgt bij een bepaald aantal behaalde punten.