Lucky Angler

Fullscreen

Lucky Angler Videoslot; Ontdooi het meer en hengel de winst binnen

Het enorme aquarium in de Dubai Mall, of iets dichter bij huis; het oceanarium in Lissabon. Beide plekken die enorm veel toeristen trekken. Natuurlijk, want het leven onder water is prachtig. Nu kun je het van dichterbij meemaken. Welke vissen leven er in een bevroren meer? Misschien weet jij alle vissen die op de achtergrond zwemmen wel te benoemen. Of misschien kun je zelfs het meer laten ontdooien en ga je er met een grote winst vandoor!

Spelfuncties

Dit spel heeft een plakkend Wild symbool. Dit houdt in dat wanneer er een winnende combinatie gevormd wordt met een Wild symbool, deze blijft plakken totdat er geen winnende combinatie meer valt. Dit symbool vervangt alle symbolen behalve het Scatter symbool en kan alleen in de 2e en de 4e rol opduiken. Tijdens de freespins kan dit symbool ook in de 3e rol opduiken.

Daarnaast heeft dit spel Scatter symbolen. Wanneer er 3 of meer van deze symbolen tegelijk zichtbaar zijn in het hoofdscherm, win je 10 tot 20 freespins. Dit is afhankelijk van het aantal Scatter symbolen dat zichtbaar is.

Bediening

Inzetlijnen – Dit spel heeft 15 vaste inzetlijnen. Dat wil zeggen dat deze altijd automatisch ingezet worden. Wel kun je de lijnen bekijken door op de betreffende getallen te drukken aan weerszijden van het hoofdscherm.

Paytable – Links onder het hoofdscherm is er een `Paytable` knop, waar je kunt raadplegen welke combinaties een winst opleveren en hoeveel je dan wint.

Level – Met de knoppen aan beide kanten van het woord Level kun je het niveau omlaag en omhoog aanpassen van 1 t/m 10.

Autoplay – Met een druk op deze knop kun je instellen hoeveel rondes je wilt dat het systeem automatisch voor je speelt. Als je een aantal kiest, beginnen de rondes direct.

Ronde knop – Start het spel door middel van het drukken op deze knop.

Max Bet – Om een spel te starten met de maximale inzet per muntwaarde, druk je op deze knop.

Coin Value – Als je de muntwaarde aan wilt passen tussen €0,01 tot €0,50, kun je dat doen door op de knoppen links en rechts van het begrip Coin Value te drukken.

Specificaties

De minimale inzet is €0,30 en de maximale inzet is €150. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen * 2 (altijd 30) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €12 (30*0.10=3,00 3,00*4=12).

De mogelijke winst is verdeeld onder de symbolen. De letters leveren het minste op, ze leveren minimaal 5 munten en maximaal 200 munten op bij een winnende combinatie. Win je met een combinatie van vissenafbeeldingen, dan kun je van 30 t/m 2.000 munten in de wacht slepen.

De RTP is voor dit spel 96,4% en dat is gemiddeld. Dit betekent dat 96,4% van alle inzetten op deze machine weer als winst uitgekeerd worden.

Conclusie van NetEnt Lucky Angler

Deze slotmachine is leuk om te spelen en heeft een leuke animatie. Ook met het RTP percentage zit het goed, wat betekent dat er een goede winst te behalen valt. Het spel is dus zeker een aanrader.