Jewelmine

Fullscreen
Maak bij Jewelmine setjes van 3 of meer juwelen van dezelfde kleur. Door op naast of boven elkaar liggende juwelen te klikken wissel je deze om van positie.

Het veld bestaat uit 10 rijen met elk 10 juwelen met verschillende kleuren. Je ziet de eerst 100 van de in totaal 244 juwelen. De overige 144 juwelen zie je gedurende het spel verschijnen. De juwelen wisselen van plaats als je erop klikt en als je daarmee setjes van drei dezelfde kleuren maakt. Juwelen die dezelfde kleur hebben kunnen niet van plaats worden verwisseld. Het wegspelen van zoveel mogelijk juwelen in een keer levert extra bonuspunten op. Als je tijdens het spelen staven dynamiet laat vallen worden de omringende juwelen vernietigd en deze tellen dan niet mee in je totale score. Het ontploffen van dynamiet kan ook een gunstige ligging geven voor de juwelen.

Je krijgt bonuspunten als je en bijzondere juweel gebruikt waarmee je een setje kan maken van elke willekeurige kleur. Als je deze juweel wegspeeld dan krijg je een bonus tussen de 10 en 150 punten. Ook worden dan de juwelen uit het speelveld verwijderd die dezelfde kleur hebben. De punten van deze juwelen tellen dan gewoon mee. Als je geen combinaties meer kunt maken dan kun je het veld laten husselen door op de hint of shuffle te klikken. Dit kost je natuurlijk wel punten. Het spel is uitgespeeld als je geen juwelen meer kunt combineren of als ze opgespeeld zijn.

Je krijgt bonuspunten als je de juwelen met een bonusster wegspeeld. Per juweel krijg je 1 bonusster, bij iznet van 50 credit krijg je 5 bonussterren. Op de wintabel zie je hoeveel credits je krijgt bij een bepaald aantal behaalde punten.