Jack Hammer

Fullscreen

Jack Hammer Videoslot; Welke rol is voor jou weggelegd in deze strip?

Waar het je ook aan herinnert. Of het nou de pop art gemaakt door Roy Lichtenstein is, de oude Donald Duckjes die je vroeger thuisbezorgd kreeg of het Daredevil stripboek. Iedereen herinnert zich wel iets van een jeugdsentiment bij het openen van Jack Hammer. De slotmachine verpakt als stripverhaal. Het stripverhaal waarin jij een rol speelt. Welke rol, dat moet het lot bepalen. Word jij de grote winnaar?

Spelfuncties

In dit spel is het welbekende Wild symbool ook weer te vinden. Dit symbool vervangt alle symbolen met uitzondering van het freespin symbool. Het doel van het Wild symbool is om winnende combinaties te creëren. Daarnaast heeft dit spel ook een freespin symbool. Wanneer er hiervan 5 of meer in het spel verschijnen, win je automatisch 10 tot 30 freespins. Alles dat je tijdens de freespins wint, wordt driedubbel uitbetaald.

Bediening

Inzetlijnen – Jack Hammer heeft 25 inzetlijnen, waarop altijd automatisch ingezet wordt. Aan weerszijden van het hoofdscherm zie je getallen, die als je erop drukt, de betreffende inzetlijnen laten zien.

Paytable – In de onderste linkerhoek van het onderste scherm aan de linkerkant, staat een knop met `Paytable`. Hier staat informatie over welke combinatie winst opleveren en hoeveel.

Bet Level – Met de knoppen aan beide kanten van het woord `Bet Level` kun je het niveau van het spel aanpassen. Je kunt hier kiezen uit niveau 1 t/m 10.

Autoplay – Wanneer je op deze knop druk, komt er een scherm tevoorschijn waarin je het aantal rondes kunt instellen. Zodra je het aantal rondes gekozen hebt, begint de slotmachine automatisch voor je te spelen.

Ronde knop – Wil je het spel starten? Druk dan op deze knop.

Max Bet – Deze knop is om direct het spel te starten op de maximale inzet voor de gekozen muntwaarde.

Coin Value – Met de rechterknop kun je de muntwaarde naar beneden aanpassen en met de linkerknop pas je de muntwaarde omhoog aan. Je kunt kiezen tussen waarden van €0,01 tot €1,00.

Specificaties

De minimale inzet is €0,25 en de maximale inzet is €250. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (altijd 25) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €10 (25*0.10=2,50 2,50*4=10).

Met de afbeeldingen van objecten zijn van 5 t/m 125 munten te winnen. De afbeeldingen met een persoon erop kunnen een winst opleveren van 15 t/m 1.000 munten.

De RTP is voor dit spel 97% en dat is bovengemiddeld. Dit betekent dat van alle inzetten die door spelers geplaatst worden, er 97% wordt uitgekeerd als winst.

Conclusie van NetEnt Jack Hammer

Iedereen die zich weleens heeft vermaakt met het lezen van een stripboek, wordt van harte aangeraden dit spel eens te proberen. Wie weet de strip uit te lezen en het verhaal in chronologische volgorde na te vertellen? Misschien degene die er met de grote winst vandoor gaat? Een uitkeerpercentage van 97 duidt er namelijk op dat winst te halen valt op deze machine.