Dracula

Fullscreen

Dracula VIDEOSLOT; Een monsterlijk spel met gulle vleermuizen

Een superheld zijn met superheldkrachten. Is dit niet de droom uit elke jeugd? Of nog beter; superheld en slechterik zijn in één. Zoiets als Dracula. De man die zich opofferde om zijn gezin te redden, maar daardoor wel in een vampier veranderde. Zou jij het aankunnen om `s nachts tussen de vleermuizen te leven? Weet jij op het juiste moment toe te slaan wanneer jij je prooi op het oog hebt? Probeer het nu uit op de Dracula slotmachine van NetEnt.

SPELFUNCTIES

Dit spel heeft verschillende bonussen. In de eerste plaats is er natuurlijk, zoals bij de meeste NetEnt spellen, het Wild symbool. Dit symbool kan willekeurig in de 2e, 3e en 4e rol van het spel verschijnen en heeft tot doel een zo groot mogelijke winstcombinatie op een rij te creëren. Daarnaast zijn er ook drie verschillende soorten opgestapelde Wild symbolen; de Dracula, de Dame en het opgestapelde Wild symbool. Wanneer de opgestapelde Dracula of Dame verschijnt, win je een groter aantal munten per winnende lijn dan gebruikelijk. Verschijnen ze echter tegelijkertijd, de Dracula in de 2e rol en de Dame in de 4e rol, dan win je 10 freespins. Indien tijdens deze freespins het opgestapelde Wild symbool in de 3e rol verschijnt, win je nog eens 2 extra freespins. Ten slotte is er ook een vleermuis functie die op elk willekeurig moment geactiveerd kan worden. Tijdens de freespins is deze functie elke ronde actief. Wanneer de functie actief is, dan verandert de Dracula aan de linkerkant van het spel in een zwerm vleermuizen die in een groep op het scherm landen. Elke vleermuis binnen deze groep verandert dan in hetzelfde symbool, met als doel meer winst te genereren.

Bediening

Inzetlijnen – Dit spel heeft 40 inzetlijnen. Als je wilt weten hoe die lopen, kun je op een getal aan weerzijden van het hoofdscherm klikken. De inzetlijn licht op en je kunt zien wanneer je wint.

i – Linksonder het hoofdscherm staat een `i`. Door hierop te drukken, opent een scherm waarop je precies kun zien wat er uitgekeerd wordt en wanneer.

Level – Je kunt met de knoppen aan weerszijden van het woord level het niveau van het spel aanpassen. De beschikbare niveaus lopen van 1 t/m 10.

Autoplay – Als je deze knop indrukt zonder autoplay regels ingesteld te hebben, kun je dit alsnog doen in het scherm dat rechtsonder in beeld verschijnt. Heb je de regels als ingesteld? Dan kun je met deze knop autoplay activeren.

Ronde knop – Door op deze knop te drukken activeer je het spel.

Max Bet – Met een druk op deze knop activeer je het spel met een maximale inzet. Deze inzet is wel afhankelijk van de gekozen muntwaarde.

Coin Value – Aan beide kanten van het begrip `coin value` kun je de muntwaarde aanpassen. Je kunt bij deze optie kiezen tussen bedragen van €0,01 tot €0,50.

Specificaties

De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet is €200. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (40, maar er worden er maar 20 in rekening gebracht) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €8 (20*0.10=2,00 2,00*4=8).

De RTP is voor dit spel 96,6% en dat is bovengemiddeld. Dit betekent dat er 96,6% van alle inzetten, weer uitgekeerd wordt aan de spelers.

Conclusie VAN NETENT Dracula

Dracula is een spannend spel, met vleermuizen die door het scherm heen vliegen en Dracula die je dreigend aankijkt. Daarnaast zijn er 40 inzetlijnen en dat betekent extra veel winkansen. Als je van spanning en afwisseling houdt, is dit spel zeker aan te raden!