Devil`s Delight

Fullscreen

Devil`s Delight Videoslot; Verlies je ziel met duivelachtig goede winsten

Een beetje opstandig zijn we allemaal wel. Hoe dichter we bij de macht komen, hoe meer we ons ervan af willen zetten. Willen, maar vaak niet durven. Dit is niet het geval bij de duivel. Hij begon als één van de machtigste engelen van God, maar kon het niet verkroppen dat God alle macht had die hij wilde. Daarom ging hij zich verzetten tegen God, met als gevolg dat hij ten val raakte. De andere engelen die met hem meegingen verkozen hem tot leider. Zal hij ooit nog verslagen kunnen worden? Probeer Devil`s Delight uit en misschien versla jij hem wel!

Spelfuncties

Dit spel heeft verschillende symbolen die bonussen en freespins opleveren. Zoals bij NetEnt spellen gebruikelijk is, is er een Wild symbool. Dit symbool vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de Scatter- en Bonussymbolen. Wanneer dit symbool in rol 2,3, of 4 een winnende combinatie betekent, strekt deze zich uit over de gehele rol.

Het bonusspel wordt geactiveerd wanneer er in zowel in rol 3 als in 4 en 5 een bonussymbool verschijnt. In dit spel kun je zielen winnen door de goede combinaties te maken van zondes en personen. Elke goed geraden combinatie levert je een ziel op en deze worden na je laatste spin 48 uur bewaard. Je kun onderin het spel zien hoeveel zielen je hebt gewonnen in de Soul-o-meter. Wanneer je er 15 bij elkaar hebt gespaard, dan kom je in de Sin Spin ronde met 10 freespins.

Wanneer er 3 Scattersymbolen of meer verschijnen, ontvang je freespins. Als er tijdens de freespins 2 of meer Scattersymbolen verschijnen, ontvang je additionele freespins. In het spel wordt aangegeven met welke multiplier het resultaat van de freespins vermenigvuldigd wordt.

Bediening

Inzetlijnen – Dit spel heeft 20 inzetlijnen. Je speelt automatisch op alle inzetlijnen. Door te klikken op de getallen aan weerszijden van het hoofdscherm kun je zien hoe de betreffende lijn loopt.

Paytable – Onderin het hoofdscherm staat een knop met `Paytable`. Door op deze knop te drukken, opent er een ander scherm waarop je kunt lezen wat de winnende combinaties zijn en hoeveel ze opleveren.

Level – De niveaus lopen van 1 t/m 10. Door op deze knop te drukken kun je het gewenste niveau selecteren. Dit loopt van laag naar hoog en na de 10 begint het weer bij 1.

Ronde knop – Door op deze knop te drukken start je het spel.

Max Bet – Om direct een spel te starten met een maximale inzet, druk je op deze knop. De maximale inzet is afhankelijk van de gekozen muntwaarde.

Coin Value – De muntwaarde kan met deze knop aangepast worden van €0,01 tot €0,50. Na de €0,50 begint het weer met €0,01.

Specificaties

De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet is €100. Om je inzet uit te rekenen vermenigvuldig je het aantal inzetlijnen (altijd 20) met de gekozen muntwaarde en daarna met het gewenste niveau. Als je bijvoorbeeld kiest voor een muntwaarde van €0,10 en niveau 4, dan is je inzet €8 (20*0.10=2,00 2,00*4=8).

Het RTP-percentage is met 97.6 aardig hoog voor dit spel. Het RTP-percentage is het deel van de inzet die geretourneerd wordt aan spelers.

Conclusie van NetEnt Devil`s Delight

Laat de duivel in je los en win zielen! Wil je spelen op een leuke slotmachine met goede winkansen? Dan is dit zeker een aanrader. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd want je kan hier tot €100.000 winnen.