Bubble Up

Fullscreen

Doel van het Bubble Up spel is om het speelveld leeg te maken door elke speelbeurt een zo groot mogelijk aantal tegen elkaar liggende parels met dezelfde kleur weg te spelen.

Het speelveld bestaat uit 20 rijen met elk 16 parels. Deze parels hebben verschillende kleuren en zijn willekeurig verspreid. Op het speelveld zijn alleen de eerste 8 rijen te zien, de andere zie je een voor een tijdens het spelen en afhankelijk van het spelverloop. Onderin op de teller kun je zien hoeveel onzichtbare rijen er nog beschikbaar zijn. De grote oester onderaan het speelveld laart de parel zien waar je mee kunt spelen. Het is de bedoeling deze te schieten naar 2 of meer aaneengesloten parels van dezelfde kleur. Als je raak schiet verdwijnt het hele kleurveld en dan geeft de kleine oester aan welke kleur zal volgen. Bij 3 keer mis komt het hele speelveld naar beneden en wordt het enigzins door elkaar geschud. Raak je een mijn dan worden de parels verwoest en tellen dan niet mee in je totaalscore.

Het bonusspel speel je met de parels met een bonusster. Als je deze wegspeelt krijg je een bonusster per parel. Bij een inzet hoger dqan 10 krijg je evenredig meer bonussterren, dus bij inzet van 50 credits krijg je per goede parel 50 bonussterren.

In de wintabel van het spel kun je zien hoeveel credits je wint bij een aantal behaalde punten.