Spelaanbod

NoLimit heeft in de loop der jaren een aantal spannende en baanbrekende spelmechanismen opgebouwd. Eenvoudige, maar uiterst boeiende spelmechanica, die nu goed bekend is in de industrie. Ze werken met wat ‘xFuncties’ en ‘x Nudge’ heet.  xWays verhoogt het aantal symbolen naarmate het wordt opgesplitst in meer van hetzelfde symbool. xNudge is een zeer krachtige wild met toegevoegde vermenigvuldiger. 

xWays isvoor het eerst gezien in Pixies vs Pirates, maar brak door in de hits Dragon Tribe en Punk Rocker. Het verhoogt het aantal symbolen op de rol, wat veel potentieel met zich meebrengt. xWays-potentieel kan worden gezien in games zoals: Hoarder, Mental, Punk Rocker, Dragon Tribe en Pixies vs Pirates.

xNudge vond zijn oorsprong in Hot Nudge en werd al snel werd opgevolgd door de hit Tombstone. Een gestapelde wild, die volledig naar binnen duwt wanneer hij landt met een krachtige multiplier-verhoging voor elke duw. xNudge komt het best tot zijn recht in de populaire games: El Paso, Bushid, Tombstone en Deadwood.

Dragon Tribe en Pixies vs Pirates zijn perfecte voorbeelden van wat kan worden bereikt als je de twee mechanica combineert. Magie!

Platform

NoLimit City heeft een solide en compleet gokplatform dat in de loop der jaren is ontwikkeld.. Het is niet verwonderlijk dat de applicatie sterk gericht is op prestaties, veiligheid en stabiliteit, zonder al te ingewikkeld te zijn. Het NoLimit platform kan geheel of gedeeltelijk in de cloud worden ingezet. De integratie bestaat uit een zeer eenvoudige HTTP/JSON API, in combinatie met een JavaScript-bundel die wordt ondersteund door NoLimit. De integratie-API heeft een paar verplichte gemeenschappelijke diensten, maar de ware kracht ligt in de vele operator specifieke diensten die een nauwere interactie mogelijk maken tussen de spellen en het systeem van de exploitant. Meer in het bijzonder is het vooral krachtig in gebieden zoals: promoties, spelevenementen, marketing en jackpots.

NoLimit Promotie

NoLimit probeert alle goede promotionele ideeën van haar operators te implementeren. Elke operator is anders en sommige hebben hun eigen geavanceerde promotie systemen met hoge eisen aan specifieke soorten gegevens. In deze gevallen kan NoLimit synchrone realtime gegevens leveren via een client-side JavaScript of server-side custom services.

Operators zonder eigen promotiesysteem kunnen eenvoudig alle promotie functionaliteit gebruiken die is geïmplementeerd aan de kant van NoLimit, die bereikbaar is vanuit de Nolimit-backoffice of via specifieke services.

NoLimit heeft ook een complete kant-en-klare toolbox voor promoties die functie-triggering bevatten en multi-channel Free Spin-campagnes op basis van statische gebruikersinformatie, gebruikersgroepen of aangepaste gebeurtenissen in het spel. Gebeurtenissen kunnen voortkomen uit het simpelweg spelen van het spel of al het andere dat specifiek is gevraagd door een exploitant.

Top NoLimit City slots

Vanaf nu heeft het bedrijf een portfolio met enkele tientallen creatieve en hoogwaardige titels, voornamelijk gedomineerd door slots. Enkele van de bekendste en meest populaire spellen die door NoLimit City zijn ontwikkeld, zijn:

  • Civil Goblins
  • Merch Store
  • Das X Boot
  • Mental
  • Hoarder
  • Infectious
  • El Paso Gunfight
  • Bushid Ways

NoLimit City Bonussen en Promoties

Het bedrijf is erg actief als het gaat om het promoten van hun games bij nieuwe spelers en ze hebben een reeks effectieve tools om dit doel te bereiken. Spelers kunnen een verscheidenheid aan vermakelijke promoties en speciale functies verwachten bij het spelen van NoLimit City-spellen, wat bijdraagt ​​aan de algehele opwinding en het plezierniveau.

Geschiedenis van NoLimit City. 

De iGaming-markt van vandaag is heel anders dan tien jaar geleden. Er zijn nu veel bedrijven die vechten voor hun deel van de virtuele gokruimte en alleen de besten en de sterksten kunnen overleven. Als het op NoLimit City aankomt, twijfelen we er niet aan dat ze de komende jaren succesvol zullen zijn. Een enorme gecombineerde ervaring van het team dat achter de schermen werkt, gecombineerd met een echte passie voor gamen en een ongerepte reputatie, zijn vrijwel een garantie dat de toekomst er rooskleurig uitziet voor deze Zweedse ontwikkelaar.

In de zeer verzadigde markt van casino spelontwikkelaars van vandaag, slaagt NoLimit City erin zich staande te houden en succesvol te zijn. Dit spelontwikkelingsbedrijf, afkomstig uit Stockholm (Zweden) is in 2014 opgericht.

Hoewel NoLimit City nu een indrukwekkend scala aan games (slots) van topkwaliteit biedt, is hun grootste voordeel hun systeemplatform. Dit platform wordt volledig beheerd door het bedrijf en is beschikbaar op desktop computers en draagbare apparaten zoals telefoons en tablets. Het biedt de provider een grote mate van flexibiliteit. Dankzij deze flexibiliteit zijn ze in staat om vlotte, op maat gemaakte marketing campagnes en promoties te creëren die beantwoorden aan de noden en vereisten van een bepaalde operator.

NoLimit bestaat uit een team van ervaren professionals uit de gokindustrie, gevestigd in kantoren in Gzira (India), Malta en. Daarnaast hebben ze ook nog ontwikkelings-teams zitten in in Stockholm, Zweden en Gurugram (India). 

NoLimit City is van mening dat de tijd rijp is om de goksoftware industrie een nieuw perspectief te geven. Het is tijd om je als spelontwikkelaar te concentreren op de operator en die volledig te betrekken bij de ontwikkeling van je games, hun promoties en marketingcampagnes.