Game of Thrones | Microgaming

4.8 / 5
RTP
95,1%
Min/Max
€ 0,3 / € 6
Max payout
€121.000
Volatiliteit
Hoog
Winlijnen
243
Game of Thrones | Microgaming Play for free
Unibet
bonusaanbod 24+ • Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Overzicht Spelinformatie

Software Microgaming
Type spel Video slot
Uitgebracht  2014
Thema Tv-serie Game Of Thrones 
Minimum inzet €0,3
Maximum inzet €6
Max. uitbetaling €121.000 (bij een maximuminzet)
Return To Player (RTP) 95,1%
Huisvoordeel  4,9%
Variantie / volatiliteit  Hoog 
Winmanieren 243 Ways-to-Win
Rollen 3x5
Jackpot Nee
Bonusspel Ja
Wild symbolen Ja
Stacked-symbolen Ja
Scatter symbolen Ja
Multiplier Ja
Gratis spins Ja

De Game of Thrones slot is uitgebracht door Microgaming in 2014. Deze slot is gebaseerd op de super populaire tv-serie ‘Game Of Thrones’. Microgaming heeft slim ingezet om een gokkast te creëren gebaseerd op deze serie aangezien het één van de beste tv-series is die in de afgelopen jaren is uitgezonden. 

Voor degene die de serie niet kennen. Ten eerste, hoe is het mogelijk dat je deze succesvolle serie nog niet hebt gezien? Maar goed, dat even terzijde, de serie gaat over de strijd over de ‘ijzeren troon’ tussen zeven adellijke families op het mythische continent ‘Westeros’. Zorgwekkend zijn de Witte Lopers, oftewel het winterleger, legendarische wezens die iedereen willen vermoorden en waarvan de zin ‘Winter is Coming’ vandaan komt. Ook zijn er draken onder controle van de Moeder van de draken ‘Daenerys’. Het meest bekende personage van Games of Thrones is uiteraard John Snow, bastaardzoon van Eddard Stark. 

Ben je klaar om deze gokkast te laten draaien naar de ultieme glorie, namelijk de ijzeren troon? Dompel jezelf onder in de Zeven Koninkrijken, verover rijken en beleef opnieuw de gedenkwaardige Game of Thrones momenten in deze toffe slot. Het maakt niet uit van wie je fan bent, ben je een Stark-supporter, een Targaryen drakenfan of een Lannister-handlanger, deze slot heeft alles wat je nodig hebt om lekker te genieten. Je hoeft niet persé fan van de serie te zijn om deze slot leuk te vinden, maar het helpt natuurlijk wel. 

Je kan deze slot al spelen met een minimuminzet  van €0,3 en een maximum inzet van €6. De RTP is 95,1% met een hoge variantie. In deze slot heb je geen winlijnen maar wel winmanieren. Je kan op 243 verschillende manieren een winnende combinatie van symbolen vormen. Dat is ook het doel van dit spel, om zoveel mogelijke winnende combo’s te landen in het spelraster. De Game of Thrones slot heeft een klassiek spelraster van 5 rollen en 3 rijen. Dat betekend dat er bij elke spin 15 symbolen op je speelveld staan. 

De symbolen die je tegenkomt zijn; een aantal speelkaarten van J tot A, de schilden van vier verschillende ‘huizen’, de ijzeren troon en het logo van Game of Thrones (GOT).

Game Of Thrones Inplayimage Gokoverzicht

De graphics in Game of Thrones zijn van hoge kwaliteit en perfect ontworpen om te passen bij het Middeleeuwse thema van Games of Thrones. We hadden eigenlijk niet anders verwacht van Microgaming, die op dit punt nooit teleurstellen. Microgaming heeft al meerdere keren populaire slots ter wereld gebracht en de Games Of Thrones slot is zeker geen uitzondering. 

Je wordt gedurende het spel begeleid door de Game of Thrones soundtrack, perfecte animaties, speciale effecten en graphics die een perfecte mix tussen Middeleeuws en modern zijn. Deze slot is zorgvuldig ontworpen om de mystieke essentie van de serie over te brengen en de spanning erin te houden. 

Kwa inhoud is deze slot erg sterk met zijn vele bonusfeatures, speciale details en stijlvolle symbolen. Al deze zijn stuk voor stuk ontworpen en nuttig voor de speler. Hoewel de symbolen op een vrij klassieke witte achtergrond staan geven ze toch de magische sfeer weer van de serie.

Speluitleg Game of Thrones 

De Game of Thrones slot heeft twee varianten, namelijk de 243 Ways-to-Win en eentje met 15 winlijnen. De slot waar we ons vandaag in verdiepen is verreweg de populairste maar ook degene die de meeste winst kan behalen, namelijk de 243 Ways-to-Win. Games of Thrones is een makkelijk slot om te spelen of te leren. Het enige wat je moet doen is een weddenschap plaatsen, de rollen laten draaien en hopen op een winnende combinatie. Om te winnen moet je ervoor zorgen dat er meerdere identieke symbolen op de rollen belanden. 

Om het spel te beginnen kies je de inzet en vervolgens draai je de rollen. Je kan bij een spin allerlei symbolen tegenkomen zoals de Wild, de Scatter, de adellijke huizen of het GOT logo. Ook kan je één van de bonusfuncties activeren. 

De bonusfuncties zijn er twee, namelijk de ‘Gamble-Trail’ of de Gratis Spin functie. Het Gambe Trail is een optie en niet verplicht. Na elke winnende spin krijg je de optie om het winnende bedrag te verdubbelen door een muntje op te gooien. Als je deze weddenschap verliest, dan verlies je uiteraard de winst van die spin. Als je de weddenschap wint dan ga je een niveau omhoog. Het Trail bestaat uit vier niveaus, namelijk de ‘Three Eyed Raven’, de ‘White Walker’, de ‘Direwolf’ en de ‘Dragon. Als je van risico’s houdt dan is deze spanning een leuke toevoeging aan het spel. 

De Gratis Spin functie van Game of Thrones is het meest interessante onderdeel van het spel. Als er drie of meer ijzeren-troon symbolen op je scherm landen dan wordt deze bonus geactiveerd. De ijzeren troon fungeert als het Scatter symbool in de Game of Thrones slot. Je moet in deze ronde kiezen welke adellijke familie je vertegenwoordigd: Lannister, Stark, Baratheon of Targaryen. Elk van deze opties heeft een verschillend aantal Gratis Spins en Vermenigvuldigers. Je kan er dus voor kiezen om langer te spelen met minder winst, of korter te spelen met meer winst. 

 • Targaryen Familie: 18 Gratis Spins, 2x Vermenigvuldiger en een uitbetaling als je 6 opgestapelde symbolen van het Targaryen familieschild landt. 
 • Start familie: 14 Gratis Spins, 3x Vermenigvuldiger en een uitbetaling als je 5 opgestapelde symbolen van het Stark familieschild landt. 
 • Lannister familie: 10 Gratis Spins, 4x Vermenigvuldiger en een uitbetaling als je 4 opgestapelde symbolen van het Lannister familieschild landt.
 • Baratheon familie: 8 Gratis Spins, 5x Vermenigvuldiger en een uitbetaling als je 3 opgestapelde symbolen van het Baratheon familieschild landt.

Als je twee Scatter symbolen landt tijdens een spin dan win je sowieso een geldbedrag van 50x je inzet. Maar de echte pret begint als je drie of meer keer dit symbool landt. Eén van de beste symbolen in het spel is het HBO Game of Thrones (GOT) logo, ookwel het Wild symbool. Het Wild symbool kan elk ander symbool in het spel vervangen, behalve de Scatter. Dit zorgt ervoor dat je winst gemaximaliseerd wordt. 

Bonusfeatures Game of Thrones 

Zoals hierboven al is vermeld, zijn er twee bonusfeatures in de Game Of Thrones slot, namelijk de Gratis Spins en het Gamble Trail. 

Gratis Spin bonus

De Gratis Spins bonus wordt geactiveerd wanneer je drie of meer Scattersymbolen landt. Het Scattersymbool ziet eruit als een ijzeren troon. Het spel neemt je mee naar de bonusronde waar je de keuze moet maken uit één van de vier adellijke huizen van Westeros en Essos, namelijk Lannister, Baratheon, Stark of Targaryen. Elk huis geeft je een verschillend aantal Gratis Spins en Vermenigvuldigers.  

 • Als je Baratheon kiest dan ontvang je 8 Gratis Spins en wordt al je winst vermenigvuldigd met 5. Als je toevallig in deze ronde een stapel van 3x het schildsymbool landt, dan krijg je een speciale beloning. 
 • Kies je het Lannister Huis, dan ontvang je 10 Gratis Spins met een 4x Vermenigvuldiger. Mocht je in deze ronde een opstapeling van 4 Lannister schild-symbolen landen, dan ontvang je een speciale beloning. 
 • Huize Stark geeft je 14 Gratis Spins met een Vermenigvuldiger van 3. Als je dit huis kiest moet je dus langer spelen om meer winst te verdienen. Je ontvang een speciale beloning als je in deze bonus een opstapeling van 5 Stark-symbolen land. 
 • Kies je voor huis Targaryen, dan ontvang je de meeste spins, namelijk 18. Ook ontvang je een 2x Vermenigvuldiger.  Mocht je landen op een opstapeling van 6x het Targaryen symbool dan kan je profiteren van een goede winst. 

Landen er tijdens een ronde drie of meer Scatters dan activeer je opnieuw de Gratis Spin bonus. Je mag dan opnieuw een huis kiezen en de bonusronde spelen. Het lijkt erop dat het Baratheon-huis de meest lonende van de opties is.  

Gamble Trail

Voor de echte hardcore avontuurlijke gokker heb je de kans om je winst te verdubbelen. Zij kunnen kiezen voor het gamble trail. Dit is een optionele bonus. Bij elke winnende spin wordt aan de speler gevraagd of ze kop of munt kiezen. Vervolgens wordt een munt omhoog gegooid. Als de munt op de gekozen kant valt, dan win je en verdubbel je de winst. Als je verkeerd gegokt hebt, dan verlies je de gehele inzet. Het Gambe Trail bestaat uit vier niveaus, namelijk de ‘Three Eyed Raven’, de ‘White Walker’, de ‘Direwolf’ en de ‘Dragon. Dit zijn allemaal personages in de serie. Als je de weddenschap wint dan ga je een niveau omhoog.

Symbolen in Game of Thrones 

 • Ijzeren troon

Dit is het Scatter symbool in Game of Thrones. Dit is tegelijkertijd het meest begeerde symbool in de slot. Als je drie of meer ijzeren troon-symbolen op je spelraster krijgt dan wordt je beloont met de Gratis Spins bonusronde.  In de bonusronde kun je veel winst maken.  

 • Game of Thrones logo

Dit is het Wild symbool. Het GOT logo kan alle symbolen, behalve de Scatter, in een winnende combinatie vervangen en zo de winst aanzienlijk verhogen. 

 • Familieschild van Targaryen

Dit is een hoog betalend symbool die je in de Gratis Spins bonusronde extra spins en Vermenigvuldigers opbrengt. 

 • Familieschild van Stark

Dit is een hoog betalend symbool die je in de Gratis Spins bonusronde extra spins en Vermenigvuldigers opbrengt. 

 • Familieschild van Lannister

Dit is een hoog betalend symbool die je in de Gratis Spins bonusronde extra spins en Vermenigvuldigers opbrengt. 

 • Familieschild van Baratheon

Dit is een hoog betalend symbool die je in de Gratis Spins bonusronde extra spins en Vermenigvuldigers opbrengt. 

 • Kaartensymbool A, K, Q en J

Dit zijn de laag betalende symbolen in de Game of Thrones slot. 

Uitbetalingstabel (credits) symbolen Game of Thrones 

Symbolen3 symbolen4 symbolen5 symbolen
GOT logo5x10x50x
Ijzeren troon20x60x600 x
Stark 1.5x5x17.5x
Targaryan 1x4x15x
Baratheon3x8x25x
Lannister2x6x20x
A0.3x1.5x6x
K0.3x1.5x6x
Q0.2x1x4x
J0.2x1x4x

Waar kan je de Game of Thrones slot spelen?

In Nederland kan je bij een aantal legale aanbieders terecht om de Game of Thrones videoslot eens uit te proberen, namelijk.

TOTO casino
TOTO
5 / 5
Casino777
Casino777
4.9 / 5
Fair Play Online casino

Onze mening 

In 2014 werd deze slot al snel razend populair vanwege de populariteit van de serie. Net zoals de serie, is deze slot spannend en gedetailleerd. Je krijgt genoeg kansen op een mooie winst met 243 Ways-To-Win, vooral in de bonusrondes die gebaseerd is op de adellijke Huizen van Westeros. Het spel is eenvoudig met makkelijke regels en ideaal voor nieuwkomers, maar is ook hartstikke entertaining dankzij de uitstekende productiekwaliteit. Deze slot is niet alleen vermakelijk maar ook 100% betrouwbaar. Microgaming staat bekend als één van de meest gerespecteerde ontwikkelaars en wordt voortdurend ondersteld aan spel-controles. Bovendien is de populariteit van een slot ook bewijs van legitimiteit. Deze slot is zeker een aanrader, vooral als je fan bent van de boeken of de show. 

Soortgelijke slots van Microgaming

Je kan de slot Game of Thrones spelen in het online casino van Unibet, Bingoal en Fairplay casino.

De Game of Thrones slot is volledig mobiel compatibel.  

De RTP is aan de lage kant, namelijk 95,1% met een huisvoordeel van 4,9%.

Ja, de Game of Thrones slots heeft twee belangrijke bonusfeatures namelijk het Gamble Trail en de Gratis Spin bonus.

Game of Thrones is door Microgaming gemaakt en uitgebracht in 2014.

Deze mythische slot is gebaseerd op de populaire tv-serie Game of Thrones waar zeven adellijke families het tegen elkaar opnemen om de ijzeren troon te veroveren.