Bij Catena Media (zoals hieronder gedefinieerd) verwerken we persoonsgegevens over onze klanten en bezoekers van onze websites ("u"). We doen er alles aan om zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan, deze veilig te bewaren en te voldoen aan de wetgeving inzake gegevensbescherming.

Catena Media houdt zich bezig met prestatiemarketing en online leadgeneratie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Malta en er zijn dochterondernemingen in verschillende andere landen.

U mag onze websites en diensten alleen gebruiken en openen als u ouder bent dan 18 jaar (of de leeftijd waarop volgens de wetgeving van een rechtsgebied wettelijke toestemming wordt verkregen, indien deze hoger is).

Hoe dit beleid werkt?

Het doel van dit beleid is om uit te leggen wanneer, waarom en hoe we gegevens verwerken die op u betrekking kunnen hebben ("persoonsgegevens"). Het bevat ook belangrijke informatie over uw wettelijke rechten. Dit beleid vervangt niet de voorwaarden van een contract dat u met ons hebt, noch rechten die u zou kunnen hebben op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming.

Klik op een onderwerp in de onderstaande lijst om meer te weten te komen over afzonderlijke onderwerpen door de verschillende links te volgen. We hebben secties van het Beleid gelabeld om het u gemakkelijk te maken om naar de informatie te navigeren die voor u het meest relevant is.

Inhoud

  1. Wie is verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens?
  2. Welke persoonsgegevens verwerken wij?
  3. Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens en wanneer verwerken wij uw persoonsgegevens?
  4. Met wie delen wij uw persoonsgegevens?
  5. Internationale overdracht
  6. Direct marketing
  7. Hoelang bewaren we uw persoonsgegevens?
  8. Wat zijn uw rechten?

1. Wie is verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonsgegevens?

Catena Operations Ltd ("Catena Media", "wij", "ons"), Quantum Place, Triq Ix Xatt Ta Xbiex, Gzira, GZR 1338, Malta, is de hoofdverantwoordelijke voor de bescherming van uw persoonsgegevens (de "verwerkingsverantwoordelijke"). De verwerkingsverantwoordelijke is het bedrijf dat de middelen en doeleinden voor de verwerking van persoonsgegevens vaststelt.

U dient zich ervan bewust te zijn dat hoewel wij in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor uw persoonsgegevens, deze gegevens kunnen worden bewaard in databases die toegankelijk zijn voor andere bedrijven. Voor toegang tot uw persoonsgegevens moeten alle bedrijven de regels in dit beleid naleven. Zie ook sectie 4 hieronder. 

Catena Media is een groep van bedrijven met dochterondernemingen in verschillende landen, bijvoorbeeld in de Europese Unie, Australië, Japan en de VS (“Catena Media Group”).

2. Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens over u verwerken:

 Accountgegevens:

  • Naam
  • Datum en plaats van geboorte
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Gebruikersnaam of -namen
  • Registratiedatum
  • Wachtwoord
  • Geslacht
  • Leeftijd
  • Beroep
  • Inhoud die u naar ons verzendt, zoals berichten, opmerkingen, persoonlijke voorkeuren, meningen, klachten, chats

Overige informatie.

  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Websitegebruik
  • Cookies en andere online identificatiemiddelen (lees meer in ons Cookiebeleid)
  • U kunt ervoor kiezen om andere gegevens rechtstreeks aan ons te verstrekken of we kunnen andere gegevens van u nodig hebben. We kunnen bijvoorbeeld andere gegevens verzamelen wanneer u deelneemt aan sommige van onze aanbiedingen of wedstrijden, wanneer u het forum gebruikt dat we beschikbaar stellen, wanneer u contact met ons opneemt of wanneer u verbinding met ons maakt via sociale media of een toepassing van een derde partij (uw sociale-mediaprovider of toepassing van derden kan u toestaan om gegevens met ons te delen. Als u wilt delen, zal meestal de sociale-mediaprovider u vertellen welke informatie zal worden gedeeld).

We verzamelen geen persoonsgegevens met betrekking tot mensen jonger dan 18 jaar (of de leeftijd waarop volgens de wetgeving van een rechtsgebied wettelijke toestemming wordt verkregen, indien deze hoger is). Als persoonsgegevens over minderjarigen zonder ons medeweten worden verzameld, kunt u contact met ons opnemen op het adres dat wordt vermeld in sectie 8 hieronder.

3. Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens en wanneer verwerken wij uw persoonsgegevens?

De verwerkingsverantwoordelijke verzamelt rechtstreeks gegevens van u wanneer u onze diensten gebruikt of onze websites bezoekt.

Wij gebruiken uw persoonsgegevens voor het volgende:

  • Maken en beheren van uw account en abonnementen.
  • Bieden, onderhouden, verbeteren en personaliseren van de diensten waarop u bent geabonneerd.
  • Voldoen aan of uitoefenen van onze wettelijke verplichtingen of rechten.
  • U informatie sturen over uw account en abonnementen. We sturen u bijvoorbeeld informatie sturen over eventuele wijzigingen in de diensten waarop u bent geabonneerd.
  • Mits u ons toestemming hebt gegeven, directmarketingberichten en andere promotionele communicatie verzenden, bijvoorbeeld per e-mail, sms, sociale media (zoals Facebook, Telegram, Whatsapp), met betrekking tot producten of diensten van Catena Media Group en haar advertentiepartners (zoals gedefinieerd in sectie 4 hieronder). U kunt zich op elk moment afmelden. Zie ook sectie 6 voor meer informatie over direct marketing.
  • Verbeteren van onze marketingcommunicatie. We kunnen een technologie die vergelijkbaar is met cookies gebruiken om te bevestigen dat u een marketing-e-mail hebt geopend of op een link in de e-mail hebt geklikt.
  • Op andere manieren met u communiceren en reageren op uw vragen, bijvoorbeeld via onze klantenondersteuning.
  • Informatie in onze systemen en databases analyseren om de manier waarop we ons bedrijf en onze websites runnen te verbeteren op basis van gebruikersvoorkeuren, om een betere service en gebruikerservaring te bieden.
  • De aan u geleverde inhoud personaliseren, aanpassen, targeten en verbeteren op basis van uw voorkeuren en de gegevens die we verzamelen.
  • Verbeteren en targeten van advertenties en inhoud die u van ons en onze advertentiepartners ontvangt.
  • Uitvoeren van doelgroepsegmentatie en mediacampagnes.
  • U registreren voor een chatforum of -community, als we die beschikbaar stellen, waarin u opmerkingen kunt plaatsen.
  • Controleren of u in aanmerking komt voor bonussen en aanbiedingen, indien we deze beschikbaar stellen.
  • Organiseren van prijsvragen, enquêtes en wedstrijden, indien we deze beschikbaar stellen.
  • Problemen met onze diensten begrijpen, diagnosticeren, oplossen en oplossen.
  • Voldoen aan of uitoefenen van onze wettelijke verplichtingen of rechten.

We zullen uw persoonsgegevens alleen verwerken voor de doeleinden uiteengezet in deze sectie 3 en wanneer we ervan overtuigd zijn dat:

  • U ons toestemming hebt gegeven om de gegevens op die manier te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer u hebt gevraagd of toestemming hebt gegeven om direct marketing van ons te ontvangen.
  • Ons gebruik van uw persoonsgegevens noodzakelijk is ter ondersteuning van 'gerechtvaardigde belangen' die wij als bedrijf hebben (bijvoorbeeld om bepaalde communicatie van ons te ontvangen, om de onderliggende persoonsgegevens verzameld via cookies te analyseren en te delen voor analyse- en reclamedoeleinden, om onze producten of marketingcommunicatie te verbeteren, om analyses uit te voeren met onze datasets, of om te reageren op uw vragen via onze klantenondersteuning, indien beschikbaar), op een manier die evenredig is en uw privacy respecteert.

4. Met wie delen wij uw persoonsgegevens?

We werken samen met veel derde partijen om ons bedrijf te helpen beheren en diensten te leveren. Deze derde partijen kunnen van tijd tot tijd toegang nodig hebben tot uw persoonsgegevens:

  • Providers van mailing- en sms-toepassingen, die namens ons als gegevensverwerkers persoonsgegevens verwerken.
  • Providers van invoegtoepassingen en hosts, die namens ons als gegevensverwerkers persoonsgegevens verwerken.
  • Chatbotplatforms en providers, die namens ons als gegevensverwerkers persoonsgegevens verwerken.
  • Andere serviceproviders (bijv. cloudserviceproviders, hostingproviders, authenticatieproviders enzovoort), die namens ons persoonsgegevens verwerken als gegevensverwerkers.
  • Dienstverleners voor analyse en cookies (en vergelijkbare technologieën), die als verwerkingsverantwoordelijken ook persoonsgegevens voor hun eigen doeleinden verwerken. Raadpleeg ons Cookiebeleid als u meer wilt weten over hoe wij cookies gebruiken en als u wilt weten hoe u de toegang tot uw persoonsgegevens door deze providers kunt voorkomen.
  • Advertentiepartners (bijv. advertentienetwerken zoals externe advertentieservers, advertentiebureaus, leveranciers van advertentietechnologie en onderzoeksbureaus, gelieerde links-partners) als verwerkingsverantwoordelijken ook persoonsgegevens voor hun eigen doeleinden verwerken. Deze worden geïdentificeerd via ons beheerplatform voor cookietoestemming. Lees hun privacybeleid om erachter te komen hoe zij uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken.
  • Toepassingen van derden of sociale-mediadiensten (bijvoorbeeld Facebook, Telegram Messenger, Whatsapp) die persoonsgegevens ook voor hun eigen doeleinden als verwerkingsverantwoordelijken verwerken. Deze kunnen op verschillende manieren met de site worden geïntegreerd (we kunnen bijvoorbeeld sociale-mediaberichten of chatbots op onze site, sociale-media-accounts of groepen integreren zodat u met ons en de site kunt communiceren of u op een andere manier verschillende berichten kunnen sturen). Dit houdt in dat wij bepaalde persoonsgegevens van u verzamelen of dat de sociale-mediaprovider of de toepassing van derden een deel van uw persoonsgegevens ontvangt (meer informatie vindt u in sectie 1 hierboven).
  • Onze dochterondernemingen in de Catena Media Group, gevestigd binnen of buiten de EU/EER, voor interne administratieve en marketingdoeleinden. Overdrachten van persoonsgegevens zijn onderworpen aan overeenkomsten voor gegevensoverdracht van Catena Media binnen de groep en op basis van ons legitieme belang en uw toestemming, wanneer ze worden overgedragen naar een andere dochteronderneming van Catena Media Group voor haar eigen marketingdoeleinden.
  • Wetshandhavings- en gegevensbeschermingsautoriteiten, als we een openbaarmakingsplicht hebben om te voldoen aan een wettelijke verplichting of om onze belangen of veiligheid te beschermen.
  • In het geval dat we een bedrijf of activa verkopen, kopen of reorganiseren, of als onze activa worden verworven door een derde partij, waaronder potentiële verkopers of kopers.

5. Internationale overdracht

Internationale overdracht houdt in dat persoonsgegevens worden overgedragen naar een land buiten de Europese Unie.

Zoals uiteengezet in sectie 4 hierboven, kunnen we toegang tot uw persoonsgegevens toestaan aan derden die zich buiten de Europese Unie kunnen bevinden. In dergelijke gevallen zullen we ervoor zorgen dat de overdracht van uw persoonsgegevens wordt uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in het bijzonder dat er passende waarborgen zijn, zoals de modelcontractbepalingen die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie.

We kunnen uw persoonsgegevens ook vrijgeven als we een wettelijk of regelgevend verzoek ontvangen van een buitenlandse wetshandhavingsinstantie buiten de Europese Unie. 

We zullen altijd stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat elke internationale overdracht van gegevens wordt beheerd om uw rechten en belangen te beschermen. Alle verzoeken om gegevens die we ontvangen van wetshandhavers of regelgevers zullen zorgvuldig worden gecontroleerd voordat persoonsgegevens worden bekendgemaakt.

U hebt het recht om ons om meer informatie te vragen over de waarborgen die we hebben ingesteld zoals hierboven vermeld. Neem contact met ons op (zie sectie 8) als u meer informatie wenst.

6. Direct marketing

We kunnen uw persoonsgegevens gebruiken om u directmarketingcommunicatie te sturen over producten en diensten die de Catena Media Group en haar advertentiepartners aanbieden met betrekking tot bijvoorbeeld online casino, sportweddenschappen en financiële diensten. Dit kan zijn in de vorm van e-mail, sms, Whatsapp, Facebook of Telegram Messenger, of gerichte online advertenties. 

We gebruiken en verwerken uw persoonsgegevens om u elektronische marketingberichten te sturen alleen als u ons toestemming hebt gegeven om dergelijke berichten te ontvangen. Indien toegestaan door de wet, doen wij dit op grond van ons legitieme belang (zie sectie 3 hierboven). Op voorwaarde dat we uw toestemming hebben ontvangen, zullen we derden gebruiken om ons te helpen bij de verwerking van uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden (zie sectie 4 hierboven).

Nadat we uw toestemming hebben gekregen om u elektronische marketingberichten te sturen, hebt u altijd het recht om u af te melden voor het ontvangen van verdere elektronische marketing. Gebruik hiervoor de afmelden-link die u in alle direct elektronische marketingcommunicatie vindt, of neem contact met ons op (zie sectie 8).

We nemen maatregelen om direct marketing te beperken tot een redelijk en proportioneel niveau, en om u berichten te sturen waarvan wij denken dat deze interessant of relevant voor u kunnen zijn, op basis van de informatie die we over u hebben. 

7. Hoelang bewaren we uw persoonsgegevens?

We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden die worden vermeld in sectie 3 van dit beleid.

In sommige omstandigheden bewaren we uw persoonsgegevens gedurende een bepaalde periode om te voldoen aan bijvoorbeeld wettelijke, fiscale of boekhoudkundige vereisten of zolang we een contractuele verplichting met u hebben (bijvoorbeeld als u een geregistreerde gebruiker bent).

Met betrekking tot onze marketing- en targetingactiviteiten zullen we uw gegevens verzamelen en verwerken totdat u uw toestemming voor het verzamelen ervan intrekt. Zie ook sectie 8 hieronder.

We hanteren een beleid inzake het bewaren van persoonsgegevens die ons zijn toevertrouwd. Als uw persoonsgegevens niet langer nodig zijn, zullen we ervoor zorgen dat deze veilig worden verwijderd of anoniem worden gemaakt.

8. Wat zijn uw rechten?

U hebt een aantal rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens. Meer informatie over elk van deze rechten vindt u in de onderstaande tabel.

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of door een brief te sturen naar Catena Media op het adres vermeld in sectie 1 hierboven.

Let op het volgende als u wilt gebruikmaken van uw rechten:

Recht

Wat dit betekent

Inzage

U kunt ons vragen om:

  • te bevestigen dat we uw persoonsgegevens verwerken;
  • u een kopie van die gegevens geven;
  • u andere informatie te verstrekken over uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld welke gegevens we hebben, waarvoor we ze gebruiken, aan wie we ze bekendmaken, of we ze buiten de EU overdragen en hoe we ze beschermen, hoelang we ze bewaren, welke rechten u hebt, hoe u een klacht kunt indienen, waar we uw gegevens vandaan hebben en of we geautomatiseerde besluitvorming of profilering hebben uitgevoerd, voor zover deze informatie nog niet aan u is verstrekt in dit beleid.

Rectificatie

U kunt ons vragen om onjuiste persoonsgegevens te corrigeren.

We kunnen proberen de juistheid van de gegevens te verifiëren voordat we deze corrigeren.

Vergetelheid

U kunt ons vragen uw persoonsgegevens te wissen, maar alleen als:

  • deze niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld; of
  • u uw toestemming hebt ingetrokken (wanneer de verwerking was gebaseerd op uw toestemming); of
  • uw recht om bezwaar te maken is ingewilligd (zie 'Bezwaar' hieronder); of
  • uw gegevens onrechtmatig zijn verwerkt; of
  • dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wij zijn niet verplicht om gevolg te geven aan uw verzoek om uw persoonsgegevens te wissen als de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk is:

  • om te voldoen aan een wettelijke verplichting; of
  • voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims.

Er zijn bepaalde andere omstandigheden waarin we niet verplicht zijn om aan uw verzoek tot vergetelheid te voldoen, hoewel deze twee de meest waarschijnlijke omstandigheden zijn waarin we dat verzoek zouden weigeren.

Beperking van de verwerking

U kunt ons vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken (wel bewaren, niet gebruiken), maar alleen wanneer:

  • de juistheid ervan wordt betwist (zie Rectificatie), om ons in staat te stellen de juistheid ervan te verifiëren; of
  • de verwerking onrechtmatig is, maar u wilt niet dat deze gegevens worden gewist; of
  • de gegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, maar nog wel nodig zijn om juridische claims vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen; of
  • u gebruikgemaakt hebt van het recht om bezwaar te maken en de verificatie van dwingende gronden in behandeling is.

Na uw verzoek tot beperking van de verwerking, kunnen wij uw persoonsgegevens blijven gebruiken, waarbij:

  • we uw toestemming hebben; of
  • we rechtsvorderingen moeten vaststellen, uitoefenen of verdedigen; of

  • we ze nodig hebben om de rechten van een andere natuurlijke of rechtspersoon te beschermen.

Dataportabiliteit

U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens aan u te verstrekken in een gestructureerd, veelgebruikt, machineleesbaar formaat, of u kunt vragen om deze rechtstreeks over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, maar in elk geval alleen wanneer:

  • de verwerking is gebaseerd op uw toestemming of op de uitvoering van een contract met u; en
  • de verwerking geautomatiseerd wordt uitgevoerd.

Bezwaar

U kunt bezwaar maken tegen elke verwerking van uw persoonsgegevens die onze 'gerechtvaardigde belangen' als rechtsgrondslag heeft, als u van mening bent dat uw fundamentele rechten en vrijheden zwaarder wegen dan onze legitieme belangen.We hebben de mogelijkheid om aan te tonen dat we dwingende legitieme belangen hebben die zwaarder wegen dan uw rechten en vrijheden.

Internationale overdracht

U kunt vragen om een kopie van, of verwijzing naar, de waarborgen waaronder uw persoonsgegevens worden doorgegeven naar landen buiten de Europese Economische Ruimte. We kunnen overeenkomsten voor gegevensoverdracht of gerelateerde documenten bewerken (d.w.z. bepaalde informatie in deze documenten onleesbaar maken) om redenen van commerciële gevoeligheid.

Toezichthoudende autoriteit

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij de verantwoordelijke lokale toezichthoudende autoriteit over onze verwerking van uw persoonsgegevens.We vragen u om eerst te proberen eventuele problemen met ons op te lossen, hoewel u te allen tijde het recht hebt om contact op te nemen met deze toezichthoudende autoriteit. 

Versie 2.0 - FEBRUARI 2022