PKR Poker Review

PKR Poker logo

Welkomstbonus

100% tot €1000

Ga naar PKR Poker

De afbeelding zegt genoeg! 3D Poker, een eigen volledig te customizen karakter, en ook nog eens $25 standaard bonus in een zeer realistische pokerroom! Spanning gegarandeerd!


Pokervarianten bij PKR Poker

Bij 3D Poker kun je de varianten Texas Holdem en Omaha poker spelen. Zij bieden de beginnende speler ook alles aan om het pokeren onder de knie te krijgen aan de hand van een uitgebreid stap voor stap overzicht. Als je al bekend bent met de basisprincipes zoals de handwaarden en de regels dan vind je informatieve artikelen met uitgebreide strategien.


Voorbeeld van een pokertafel van PKR Poker

PKR Poker pokertafel

Bonussen en toernooien bij bij PKR Poker

Je kunt bij 3D Poker keizen uit twee soorten bonussen. Als je af en toe komt spelen krijg je direct een bonus van 10 dollar, 5 gratis premium free roll kaarten t.w.v. 500 dollar voor dagelijkse toernooien en een premium free roll kaart t.w.v. 1000 dollar. Bovendien ontvang je 1500 PKR punten welke je kunt gebruiken voor het spelen van toernooien of in kunt wisselen voor geschenken. Als je vaak komt pokeren bij 3D Poker dan kun je er voor kiezen om een bonus te ontvangen van 100% tot maximaal 800 dollar. Je krijgt dit zodra je genoeg PKR punten hebt verdiend om de bonus vrij te spelen.

Bij 3D Poker kun je deelnemen aan verschillende toernooien zoals de Terminator toernooien waarbij je meer verdiend naarmate je andere spelers uitschakelt, de Phase toernooien met een lage buy-in voor grote geldprijzen, de Multi-table toernooien en de Sit and Go toernooien welke 24 uur per dag door gaan en waar je dus altijd kunt beginnen wanneer je maar wilt.


Storten en uitbetalen bij PKR Poker

Als je met echt geld wilt gaan pokeren bij 3D Poker sdan kun je op veel verschillende veilige manieren geld storten op je account. Je kunt betalen met credit cards zoals Visa en Maestro maar ook kun je storten met Neteller, PayPal en Moneybookers. Je vind hiervan een uitgebreid overzicht op hun site. Natuurlijk kun je je gewonnen geld uit laten betalen. Je kunt aangeven op welke manier je uitbetaald wilt worden en 3D Poker zorgt er dan voor dat dit zo snel mogelijk op een veilige manier gebeurt. Voor opnamen boven de 50 dollar worden er geen kosten in rekening gebracht, onder de 50 dollar wordt er 1 dollar aan transactiekosten in rekening gebracht.


Klantenservice van PKR Poker

Eer staat 7 dagen per week en 24 uur per dag een vriendelijk team van medewerkers voor je klaar om eventuele vragen of opmerkingen te beantwoorden. Je kunt ze bereiken via live chat in het engels of via het email formulier op hun site. Je ontvangt dan binnen 48 uur antwoord op je vragen.


Onze conclusie

3D Poker is een bijzondere belevenis doordat je gebruik maakt van gedetailleerde 3D omgevingen en vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor het aaanpassen van personages en hun exclusieve technologie om de gedachten van je tegenstander te kunnen lezen. Bij deze 3D pokerroom zit je altijd midden in de actie en kun je kiezen uit negen toplocaties om te pokeren.


Ga naar PKR Poker