Op Gokoverzicht bieden wij jou alle informatie over het actuele aanbod van legale online casino’s in Nederland. Sinds 1 oktober 2021 is de gokmarkt in Nederland geopend en kunnen aanbieders met een vergunning officieel hun kansspelen aanbieden.

Actuele legale online casino’s in Nederland


Om te genieten van een casino ervaring hoef je niet meer je deur uit. Sommige casino’s bieden een alomvattend aanbod aan, en anderen zijn gericht op een bepaald spel of bepaalde afdeling binnen de gokmarkt, namelijk een bookmaker, een aanbieder van slots en tafelspelen en een live casino.


Speel voor echt geld in een online Casino:

Bekijk hier onze reviews van alle online casino’s die legaal hun casinospellen mogen aanbieden aan de Nederlandse speler, hun spelaanbod, hun betrouwbaar, de bonussen die ze aanbieden en nog veel meer.


TOTO

Al jaren bekend op de Nederlandse markt als de Nederlandse bookmaker, TOTO biedt per 1 oktober 2021 zowel een Sport- als Casino-afdeling aan de Nederlandse speler. Hiermee worden ze een directe concurrent van mede staatsbedrijf Holland Casino. Bij TOTO kan je op meer dan 20 internationale sporten wedden, zowel pre-match als live wedden terwijl je streamt. Ze hebben talloze wedopties, evenementen en leagues waar je op in kan zetten. Waag een gokje op je favoriete sport of geniet van een groot aanbod aan casinospelen zoals slots en een live casino met bekende tafelspellen zoals roulette, blackjack, craps en nog veel meer. 


Holland Casino Online

Als de oudste partij in de Nederlandse gokmarkt biedt Holland Casino Online een spannend online aanbod aan casinospellen. Geniet van slots, jackpotgames, sportweddenschappen, tafelspellen, een live casino, poker op het iPoker netwerk, etc. De beste games van bekende providers zoals providers Playtech, Novomatic, MicroGaming, QuickSpin, Play'n Go, Pragmatic Play, Relax Gaming, en nog veel meer. Ook bekende pokertoernooien spelen zich af bij Holland Casino, bijvoorbeeld de MCOP.


Fair Play Online

Fair Play Online is het online casino van hetzelfde bedrijf dat ook de 34 Fair Play land-based casino’s uitbaat in Nederland. Onder het motto “anytime, anywhere and on any device” bieden ze een indrukwekkend aanbod aan casinospellen. Samen met bekende spelontwikkelaars zoals onder andere NetEnt, MicroGaming en Evolution bieden ze meer dan 250 speelautomaten, tafelspellen en een live casino met Live Roulette, Live Hold'em, Live Blackjack, Live Sic Bo en ook game shows zoals Crazy Time en Monopoly Live.


GGPoker

De naam doet het al vermoeden, GGPoker is een casino aanbieder met een speciale focus op pokerspellen. De vele pokervarianten worden via het populaire iPoker-netwerk aangeboden worden. Het online platform van GGPoker is gecreëerd in samenwerking met de game leverancier Skywind Group. Unieke pokerspellen zoals Rush & Cash, Flip & Go Renewal, Spin & Gold en All-In or Fold. Maar ook de bekende cash-spellen zoals Texas Hold'em en Omaha. En niet te vergeten de toernooien, van Bounty Hunters tot Sunday Majors en alles daartussenin. 


bet365

De voornaamste concurrent met betrekking tot het aanbieden van poker op de Nederlandse online gokmarkt is bet365. Ze bieden een live casino met tafelspelen spelen zoals blackjack, roulette en baccarat. bet365 staat echter voornamelijk bekend als een van de grootste bookmakers en is al decennialang actief op het gebied van sportweddenschappen. Maar je vindt het hier allemaal: online videoslots, bingo, tafelspellen, videopoker, sportweddenschappen en zelfs e-sports.


Betcity.nl

Betcity.nl is een nieuw online casino die zich vooral focust op het aanbieden van sportweddenschappen. Ook bieden ze casinospelen aan. De techniek achter de sportweddenschappen is Kambi, de beste sportsbook provider ter wereld. Ze bieden maar liefst 25+ internationale sporten aan. In hun Casino biedt Betcity.nl populaire slotgames en ook een Live Casino. Hiervoor werken ze samen met de beste providers ter wereld. Tafelspelen in allerlei varianten, zoals Casino Hold'Em, Baccarat Live, First Person Roulette, First Person Blackjack, Dragon Tiger Live, en ook shows zoals Dream Catcher, Football Studio, Megaball, en meer.


LiveScore Bet

Livescore Bet is een maar populaire bookmaker met een indrukwekkend aanbod aan sportweddenschappen van meer dan 30 verschillende sporten en allerlei sportevenementen (zowel nationale als internationale leagues). Ze bieden maar liefst 20+ sporten waar men op kan wedden.


Bingoal

De naam zou doen vermoeden dat het bij dit online casino om bingo gaat. Dit is echter niet zo. Bingoal is een bookmaker, van origine uit België, met een goed aanbod aan sportweddenschappen. Van voetbal, maar ook tennis, rugby, hockey en vele anderen sporten worden weddenschappen aangeboden van nationale tot internationale matches, zowel prematch als live wedden. Ook e-sports wordt aangeboden. Ook hebben ze een casino en een live casino aanbod.


Tombola

Tombola is een Brits gokbedrijf dat zich voornamelijk focust op het aanbieden van bingospellen. Van populaire varianten zoals 90 Ball Bingo en 75 Ball Bingo, tot unieke varianten die je enkel bij Tombola kan spelen. Ontdek het aanbod waar je als Nederlandse speler van kan genieten.


Kansino

Kansino is een geheel nieuwe speler op de Nederlandse markt. Het aanbod van Kansino bestaat uit populaire slots, klassieke slots en tafelspelen van spelontwikkelaars Big Time Gaming, Evolution, Microgaming, NetEnt, Pragmatic Play, Relax Gaming, StakeLogic, en nog meer. Ook zijn de spelen makkelijk te filteren op spelaanbieder, op thema en op speltype. Ook bieden ze een live casino waar je kan genieten van live spelen met een echte croupier of dealer in 26 verschillende spellen. Van populaire games zoals Lightning Roulette tot gameshows zoals Monopoly Live. Én diverse varianten van poker, baccarat en craps worden aangeboden in het live casino.


Jack's Casino & Sports

Jack's Online Casino genaamd Jack's Casino & Sports behoort tot de alom bekende landgebonden casino-keten Jack's Casino. Per 20 november 2021 zijn zij de 11e partij op de Nederlandse markt met een online kansspelvergunning van de Ksa. Per 25 november staat de website live met een ruim aanbod aan sportweddenschappen, een casino en een live casino!


Casino 777

Dit casino staat sinds 13 april online. Casino777 maakt onderdeel uit van Casino de Spa. Bij 777 speel je diverse kansspelen: casinospelen en ze hebben een live casino. Een groot aanbod online slots en live tafelspelen zoals blackjack, roulette en craps kan je er online en live spelen. 


Flash Casino Online

Dit casino staat nog niet online. Flash Casino Online is een casino die sinds 15 februari 2022 een Ksa vergunning heeft maar tot op heden nog niet live is gegaan. Dit casino maakt onderdeel uit van Moederbedrijf JVH. Flash Casino heeft ook 44 landgebonden vestigingen in Nederland. JVH is ook het moederbedrijf van Jack’s Casino & Sports, het online casino van de landgebonden uitbater Jack’s, en ook de landgebonden Flamingo vallen onder de paraplu van JVH Gaming.


ZEbet

ZEbet is het merk van ZEbetting & Gaming Nederland die sinds 16 februari 2022 een Ksa vergunning hebben en bieden hiermee een sportsbook aan. ZEturf is ook een merk onder dezelfde paraplu waar het bedrijf wedden op paardenraces enharddraverijen uitbaat. Het nieuwe ZEbet Casino staat echter helemaal los van ZEturf en biedt enkel sportweddenschappen. De quoteringen voor de sportweddenschappen worden geleverd door Betradar en Betgenius.


Circus Casino & Sport

Logo Circus casino & sports

Circus is een bekende aanbieder in de Belgische markt waar ze zowel landgebonden als ook online opereren. Op 8 maart heeft Betca BV een vergunning gekregen van de Ksa. Ze zullen hiermee met Circus Casino & Sports. Deze komt half maart 2022 naar verwachting online.


Vriendenloterij

Vriendenloterij is van Novomedia Gaming die op 8 maart 2022 een vergunning heeft gekregen voor het uitbaten van online kansspelen. Momenteel is de vriendenloterij een bekende goede doelen loterij waarvan een gedeelte van de verkoop van de lotjes aan goede doelen worden geschonken worden. Naar verwachting zullen ze met hun vergunning in de loop van 2022 een online casino lanceren.


Postcode Games

Postcode Games is een online casino dat nog niet live staat. Het wordt het online casino van de postcodeloterij. Deze valt ook onder Novomedia Gaming. 8 maart 2022 heeft deze een licentie gekregen waarmee ze naar verwachting later in 2022 live zullen gaan met een online casino.


Unibet

Unibet is een sportsbook aanbieder van origine uit het VK. Wereldwijd staat Unibet hoog aangeschreven. Sinds 8 juni heeft Unibet een vergunning van de Ksa. Ze komen een dezer dagen live.


Wat is een online casino?

Nederlanders kunnen zowel land-based casino’s bezoeken en online casino’s. Voor een overzicht van land-based casino’s in Nederland lees je hier meer. Ben je echter geïnteresseerd om in het comfort van je eigen huis, of onderweg op je mobiel, een gokje te wagen? Dan heb je voldoende keuze aan legale online casino’s in Nederland. Van online casinospellen, live casinospellen tot sportweddenschappen, je vindt het allemaal in de online casino’s van Nederland.

De opkomst van de online casinomarkt heeft het ontzettend eenvoudig, veilig en toegankelijk gemaakt om online te gokken. Met de groei van de technologie worden spellen telkens beter, sneller en leuker.

De essentie van een online casino is in principe hetzelfde als een fysiek casino. Door middel van gokspelletjes kan je geld winnen. Bekende casinospellen zijn natuurlijk de tafelspellen zoals roulette, blackjack en gokkasten. Een online casino biedt echter tal van andere voordelen, zo ben je niet gebonden aan openingstijden en kan je 24/7 en van waar dan ook spelen. Thuis, onderweg, bij een vriend, in een café, met de huidige technologie kun je overal spelen. En vanaf eender welk apparaat, je computer, tablet of telefoon. Verder kan je lekker op je eigen tempo spelen en kan je rekenen op een enorm aanbod aan spelen online. De enige vereiste is eigenlijk dat je toegang hebt tot het internet en een apparaat waarmee je online kan spelen. En uiteraard dat je voldoet aan de eisen van het casino, zoals de leeftijdsgrens en je identiteit geverifieerd is.

Online casino’s hebben nu ook vaak de mogelijkheid om software te downloaden zodat je niet in je browser hoeft te spelen. Maar ook op je browser, of vaak via de app van het online casino kan je ook een gokje wagen.


Mag ik spelen in een online casino's?

Om te kunnen spelen moet je dus wel de legale leeftijd hebben om te mogen gokken, die in het geval van legale online casino’s in Nederland 18+ is. Voor sommige land-based casino’s in Nederland moet je zelfs iets ouder zijn. Ook heb je een account nodig waarop je geld kan storten via talloze betaalmogelijkheden. Soms kan je ook als bezoeker gratis spellen spelen. Voor echt geld spelen moet je echter wel een account aanmaken en je gegevens overleggen zodat je identiteit en leeftijd geverifieerd kunnen worden. Dit heeft te maken met legale vereisten die de kansspelautoriteit (Ksa) vereist van online casino’s. De vereisten van de Ksa zijn er, onder andere, om de speler te beschermen tegen gokverslaving en fraude in de gokmarkt te bestrijden.


In welke online casino's kan ik spelen in Nederland?

Per 1 oktober 2021 kan je officieel en legaal spelen in de online casino’s die een Ksa vergunning hebben. Deze lijst is een actuele lijst waar de Nederlandse speler terecht kan om online te gokken in Nederland. Wanneer deze casino’s live gaan is bij sommige bekend en bij anderen nog niet. Zie hier een overzicht van de data die de casino’s beschikbaar hebben gemaakt. Wij updaten deze elke dag, dus houdt onze website in de gaten!

Online Casino

Wanneer Live?

Vergunning ontvangen

1.

Fair Play Online

LIVE

1 oktober 2021

2.

TOTO

LIVE

1 oktober 2021

3.GGPokerLIVE

1 oktober 2021

4.Holland Casino Online LIVE

1 oktober 2021

5.BetCity.nl LIVE

1 oktober 2021

6.Kansino (Batavia Casino)LIVE

1 oktober 2021

7.BingoalLIVE

1 oktober 2021

8.Tombola LIVE

1 oktober 2021

9.bet365LIVE

1 oktober 2021

10.LiveScore Bet LIVE

1 oktober 2021

11.

Jack's Casino & Sports

LIVE20 november 2021
12.Casino777LIVE

10 februari 2022

13.Flash Casino Online2022

15 februari 2022

14.ZEbetLIVE

15 februari 2022

15.Circus Casino & SportLIVE

8 maart 2022

16.Vriendenloterij2022

8 maart 2022

17.Postcode Games2022

8 maart 2022

18.711LIVE

15 maart 2022

19.Unibetjuni 20228 juni 2022

Hoe reviewen wij de legale online casino's?

Bepalen welk online casino de moeite waard is om te spelen is niet makkelijk. Om daarachter te komen moet je immers niet alleen weten wat voor casinospellen je wilt spelen, maar ook welk casino betrouwbaar is, welk casino overeenkomt met jouw beschikbare betaalmethoden, welk casino de juiste licentie heeft zodat je weet dat je legaal aan het spelen bent, enzovoort. Wij hebben een nauwkeurige methode waarmee wij nieuwe casino's beoordelen. Om meer over onze methode te weten te komen neem hier een kijkje.