Hey Toy Toy te Kaatsheuvel is een kleine gokhal in het centrum. Het witte pand valt op met de knalrode letter Toy Toy op de gevel. Deze gokhal maakt onderdeel uit van de JvH Gaming groep. Hier voel je meteen dat de klant centraal staat. De beveiliging is goed geregeld. Niemand komt naar binnen zonder eerst naar binnen te worden gelaten met de buzzer. Voor een kleine hal is dit altijd prettig omdat je soms met overvallen te maken kunt hebben. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen en word je meteen iets te drinken aangeboden. De hal is klein en ietwat oubollig maar het personeel maakt veel goed. De Toy Toy heeft maar 1 automatische roulette. Meerderen zouden ook niet passen op deze locatie.

De sfeer is gemoedelijk en er zijn duidelijk veel stamgasten aanwezig. In Kaatsheuvel is ook de Efteling te vinden. Je zou hier dus in principe langs kunnen komen voor een dubbeldoel bezoekje. Nadelig is helaas het parkeren. Dat kan hier maximaal 1 uur gratis met een blauwe parkeerschijf. Dit wordt overigens wel vriendelijk gemeld door het personeel als je nieuwkomer bent. Kom je liever met de bus dan kun je de halte Jan van Rooijstraat nemen, die is slechts op 7 minuten loopafstand. Het eindoordeel over deze kleine gokhal is dat hij bovengemiddeld scoort in zijn klasse. Het is echter niet een plek waar je uren voor omrijdt. Entree is hier gratis.

Spelaanbod

Het spelaanbod is gering aangezien hier maar 30 gokkasten staan en een automatische roulette. Wel is de vestiging aangesloten bij de Luckey Jackpots en zodoende maak je toch ook geregeld kans op een leuke jackpot. De gokkasten zijn niet de nieuwste maar kunnen nog prima mee.

Minimumleeftijd

Zoals in bijna alle casino's in Nederland is ook hier de minimumleeftijd voor entree 18 jaar of ouder.

Openingstijden

  • Maandag 10.00-12.00
  • Dinsdag 10.00-12.00
  • Woensdag 10.00-12.00
  • Donderdag 10.00-12.00
  • Vrijdag 10.00-12.00
  • Zaterdag 10.00-12.00
  • Zondag 10.00-12.00