Het Cashino in Apeldoorn doet er alles aan om het de speler naar de zin te maken. De moderne speelhal is opgericht in 2009 met de insteek zichzelf te onderscheiden van de andere vier hallen in Apeldoorn en daar zijn ze zeker in geslaagd. Hier kun je twee verdiepingen speelplezier verwachten met excellente service. Er is gratis parkeergelegenheid voor de gasten geregeld en dat is een enorme luxe. Zeker in een casino dat in een buitenwijk in het zuiden van de stad gelegen is. Daarnaast is er gratis wifi, een lift voor de minder valide medemens, een ozonmachine tegen virusdeeltjes, en kun je makkelijk en veilig je fiets stallen voor de deur. Eenmaal binnen in dit omgebouwde woonpand zie je dat ze er alles aan doen om de speler een mooie speelervaring te bieden. Zo is er voldoende ruimte en kun je lekker in gemak op de kasten spelen. Het personeel straalt uit dat het een hecht team is en zij doen fantastisch hun werk. Gratis hapjes en drankjes zoals lekkere frisdrank en broodjes worden gratis aangeboden aan de spelers en speluitleg krijg je zodra je het vraagt. Cashino in Apeldoorn is een echte aanrader en zeker een bezoek waard.

Spelaanbod

Het spelaanbod in het Cashino in Apeldoorn is divers en de organisatie is niet te belabberd om te investeren in mooie nieuwe spellen. Naast de mooie fruitautomaten, videoslots en jackpot games zijn er hier maar liefst drie automatische roulettes te vinden. Hier verveel je jezelf geen moment.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd in het Cashino in Apeldoorn is 18 jaar. Het is verplicht om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Openingstijden

  • Maandag 10.00-01.00
  • Dinsdag 10.00-01.00
  • Woensdag 10.00-01.00
  • Donderdag 10.00-01.00
  • Vrijdag 10.00-02.00
  • Zaterdag 10.00-02.00
  • Zondag 10.00-01.00