Go to Heaven bij Nederbet op Hemelvaartsdag met free spins!

Vandaag heeft bijna heel werkend Nederland een vrije dag omdat het Hemelvaartsdag is. Een goede reden voor online casino Nederbet om een mooie actie te organiseren voor hun vaste spelers, de ‘Go to Heaven’ actie met maar liefst 25 free spins op de super mooie videoslot Starburst.

Je krijgt de kans om vandaag deze mooie videoslot gratis te gokken met maar liefst 25 free spins. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een minimale storting te maken van 25 euro. De free spins ontvangje dan meteen in je account en je kunt ze dan dus direct gaan spelen op de prachtige videoslot Starburst. Als je deze slot speelt bevind je je in de ruimte met allerlei kleurige symbolen. Bij deze futuristische slot maak je kans op het winnen van wel 50000 munten en dit komt vooral door de Starbrust wilds. Dit zijn symbolen die zich uitschuiven over de gehele rol waarna vervolgens de andere rollen weer gaan draaien. Krijg je dan weer een Starburst wild symbool dan zal ook deze zich uitschuiven over de gehele rol en maak je extra grote kans op mooie prijzen.

Ben je speler bij Nederbet, stort dan vandag 14 mei een bedrag van minimaal 25 euro en ontvang je free spins voor Starburst. Ook morgen kun je profiteren van een mooie actie bij Nederbet. Het is dan Thank God It’s Friday en hierdoor staat er een reload bonus voor je klaar van 25%.