Krasloten

Scratch2Cash

Scratch2cash – 20 leuke en spannende krasloten/spellen, 200% bonus! Win tot 100.000 euro! De nummer 1 aanbieder met fantastische spelen met schitterende graphics en je hoeft niet te downloaden! 95% uitbetaling! Onbeperkt gratis spelen en 24/7 klanten support!

Scratch2cash

Krasloten uitleg

Online krasloten/kaarten, een korte uitleg.

Online krasloten kunnen in twee groepen verdeeld worden: web-based krasloten en download-based krasloten; sommige bedrijven bieden ze beiden aan.

Web-based online krasloten
Web based is de meest voorkomende vorm van online krasloten. Bij web based online krasloten kunnen de website bezoekers de krasloten direct spelen zonder enige software op hun computer te hoeven downloaden. Spellen werken via de browser plugin: Macromedia Flash en de browser moet deze dus ondersteunen.

Download based online krasloten
Bij deze websites moeten gebruikers software downloaden om te kunnen spelen. Na het installeren van de software, maakt deze verbinding met de online kraslot service provider en zorgt dat er een browser connectie ontstaat.

Er zijn 3 soorten kraslot categoriën: Pull, Scratch en loterij.
Alle soorten zijn zeer verslavend en leuk om te spelen:

Scratch2cashScratch off krasloten
Als je van meerdere thema’s en van veel afwisseling houdt in spellen, dan zijn scratch off krasloten voor jou het meest geschikt.
Een paar voorbeelden zijn: ‘Win a million’, ‘king size cash’ and ‘High Roller’.
Deze hebben allemaal verschillende inzetten en buy-ins, en afhankelijk van welke spel je speelt, veel hogere uitbetalingen.
Dankzij de kleurrijke achtergronden en mooie vormgeving kan je ze uren blijven spelen.
Als je grote geldprijzen wilt winnen, probeer dan de Scratch off cards bij Scratch2cash, een link/banner staat hieronder.

Pull Cards
Als je deze kleine en leuke krasloten ooit gezien hebt dan weet je waarom ze Pull cards genoemd worden. De hoofdzakelijke reden is dat je elk tabje eraf open moet trekken om te zien of je hebt gewonnen of niet.

Dit spel heeft wel wat weg van het spelen van slotmachines, met meerdere verschillende thema’s van basketbal tot dierentuin dieren. Je moet meestal 3 dezelfde symbolen hebben om iets te winnen. Deze loten zijn erg leuk om te spelen, maar wel elke keer hetzelfde, en je hoeft geen grote geldprijzen te verwachten. Ondanks dat je veel geld kan winnen, zijn de uitbetalingen niet zo hoog als bij de twee andere types.

Loterij
Loterij krasloten zijn degene waarbij je een stel nummers kiest, of een computer deze laat kiezen. Nadat je je kraslot hebt aangeschaft is het wachten op de uitslagen. Dit heeft veel weg van een bingospel!

Bonussen
Veel kraslot bedrijven bieden grote bonussen! Vaak een “100% match up bonus”. Vaak werken de voorwaarden alsvolgt:

100% tot aan $100
Deze dient 20 keer ingezet te worden voor uitbetaling. Bijvoorbeeld: als een speler $100 stort start hij met $200 in zijn/haar account.
Hij/zij moet $2000 ($100 keer 20) inzetten voordat hij/zijn kan uitbetalen. Elke gespeelde kaart telt natuurlijk mee.

Tips voor het spelen van online krasloten:
Lees de kraslot regels en volg deze. Sommige van de meest belangrijke regels geven aan hoe vaak je een kraslot per dag kan aanschaffen en waar je je prijs kan ontvangen.

Verder is het aan te raden eerst voor plezier te spelen en dan pas voor echt geld.
Zo verspil je geen geld omdat je de regels niet kende.

Tevens is het belangrijk te beseffen of een grote prijs al uitbetaald/gewonnen is.
Bij sommige aanbieders zoals Scratch2cash kan je zien of deze al is uitbetaald!