GGMasters viert haar tweede verjaardag en biedt nieuwe spelers een flink cadeau aan. Op 20 maart zal het grote GGMasters toernooi plaatsvinden met een gegarandeerde prijzenpot van $5.000.000. Nieuwe spelers die voor 18 maart 23.59 uur een eerste storting van ten minste 50 euro doen, krijgen van de organisatie een gratis ticket voor het toernooi ter waarde van $150 cadeau. Maar dat is niet alles. Dit aanbod geldt bovenop de reguliere welkomstbonus.

Mailbericht van GGPoker

Zo leest de e-mail van 15 maart van GGPoker aan zijn spelers:

Om de tweede verjaardag van de GGMasters te vieren bieden wij een toernooi met $5.000.000 gegarandeerd, en we willen dat JIJ meedoet! Als je voor 18 maart je eerste storting van tenminste $50 doet bij GGPoker, doen we je een ticket voor dit $150 Main Event Cadeau. Dit aanbod geldt bovenop de reguliere welkomstbonus!

De reguliere welkomstbonus

Ben je een nieuwe speler bij GGPoker.nl? Dan kun je een leuke welkomstbonus verwachten. Je moet wel 24 jaar of ouder zijn, want anders kom je hier niet voor in aanmerking. Je kunt momenteel kiezen uit twee verschillende welkomstbonussen. De Match Deposit of de Free Play Bonus. 

Om de Match Deposit Bonus te activeren moet je als nieuwe speler minimaal $10 storten en mag je tot maximaal $600storten.

De Free Play Bonus is goed voor $ 52.50 waarvan $50 tickets zijn voor de All-In Or Fold SNG tickets en $2.5 voor de dagelijkse Freebies.