Toptimer

Fullscreen
Deze timer van Eurocazino heeft een leuk mystery spel wanneer je op inzet 20 speelt. Je kan dan 10 tot 200 credits winnen als het mystery symbool, de joker, in beeld is.

De spelregels van de gokkast Toptimer

Deze Toptimer fruitmachine is een automaat met een basisspel en een vervolgspel. Bij het basisspel zet je in met 1 credit per draai en je gewonnen credits kun je over zetten naar het vervolgspel of je kunt ze innen door op de collect button te klikken. Het vervolgspel kun je spelen met 5 of 20 credits per draai waarbij bij beide inzetten op 5 winlijnen wordt gespeeld. Bij een inzet van 20 credits levert iedere joker een mystery prijs op tussen de 10 en 200 credits. Dit kan je dus met een inzet van 20 credits 600 credits opleveren!

Met echt geld spelen maar ook gratis

Bij Eurocazino kun je alle spellen ook gratis spelen als je nog niet met echt geld wilt gaan gokken. Hiervoor klik je in het menu op de play for funbutton. Als je met echt geld wilt gaan spelen dan klik je op de play for real button en kun je geld op je account storten. Als je nog niet eerder bij Eurocazino hebt gespeeld kun je ook heel eenvoudig via het menu een account openen.