The Heist

Fullscreen

De nieuwste Eurocazino gokkast is de spannende gokkast The Heist. Bij deze super mooie gokkast maak je kans op het spelen van een bijzonder bonusspel waarbij je de kluis met geld moet kraken voor het winnen van heel veel extra punten

Spelregels gokkast The Heist

Je speelt bij The Heist een basisspel en een vervolgspel waarbij je kans maakt op het winnen van het bonusspel. Het basisspel speel je op de drie zichtbare rollen met inzet van 1 credit per draai. Er is dan 1 actieve winlijn en de prijzen die je hierbij kunt winnen staan afgebeeld in het schema naast de rollen. Met de Hold knoppen kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende draai.

Bij voldoende punten op je meter kun je er voor kiezen om verder te spelen met het vervolgspel. Hierbij speel je met een inzet van 5 of 10 credits per draai. Er zijn dan tot 27 winlijnen omdat de winnende combinaties ook kriskras tellen. Bij het vervolgspel maak je kans op het winnen van het bonusspel. Dit mag je spelen als er drie speciale kluissymbolen op de rollen verschijnen. Bij dit bijzondere bonusspel moet je proberen de kluis te kraken. Hierbij maak je kans op het winnen van drie grote bedragen.