Super Joker

Fullscreen

Bij de gokkast Super Joker zorgen de jokersymbol zowel in het basisspel als in het vervolgspel voor extra mystery prijzen

Spelregels gokkast Super Joker

Het basisspel van de Super Joker wortdt gespeeld op de onderste vier rollen waarvan er drie draaien. Het wordt gespeeld met inzet van 1 credit per draai op 1 actieve winlijn. Met de symbolen van de Jokers zijn er extra prijzen te winnen. Heb je twee jokers dan krijg je een mystery prijs van 2 tot 100 credits, heb je drie jokers dan krijg je een prijs tussen de 4 en 200 credits. Het winschema staat afgebeeld onder en rechts naast de onderste rollen. De gewonnen prijzen kun je proberen te verdubbelen met het speciale gamble spel.

Heb je voldoende credits gespaard dan kun je het vervolgspel gaan spelen. Dit kun je doen met inzet van 5, 10 of 20 credits per draai. Bij 5 credits inzet zijn er 5 winlijnen geactiveerd en speel je op drie rollen. Bij tien credits inzet zijn er tien actieve winlijnen en speel je op vier rollen. Bij inzet van 20 credits speel je op alle acht de rollen met 20 winlijnen. Op de winschema's van de kast kun je precies zien met welke combinatis er de bijbehorende prijzen te winnen zijn.