Stonehenge

Fullscreen

De allernieuwste Eurocazino gokkast is de mooie Stonehenge. Bij deze kast is het thema het wereldberoemde prehistorische monument uit de steentijd. Hij is uitgerust met prachtige symbolen en heeft een bijzonder vervolgspel. Hoe hoger je inzet bij het vervolgspel, des te meer symbolen komen er bij waardoor je kans op nog meer winnnende combinaties aanzienlijk is.

Spelregels gokkast Stonehenge

Als je de gokkast Stonehenge gaat spelen dan begin je met het basisspel. Dit wordt gespeeld op de onderste drie rollen. Je speelt dit met inzet van 1 credit per draai en er is dan 1 actieve winlijn. Je wint een prijs als je een combinatie hebt zoals die voorkomt in het prijzenschema naast de rollen. Bij bepaalde symbolen krijg je een mystery prijs bij een kris-kras combinatie. Onder de rollen zie je de hold knoppen. Deze houden de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende draai. De prijzen die je wint tijdens het spelen van het basisspel kun je innen maar je kunt er ook voor kiezen om ze te proberen te verdubbelen met de Head/tail gokfunctie.

Als je voldoende punten op je meter hebt kun je verder spelen met het vervolgspel. Hierbij kun je kiezen om te spelen met inzet van 8, 10, 16 of 20 punten per draai. Hoe hoger je inzet des te meer symbolen komen er bij op de rollen. Je speelt dit op de bovenste drie rollen en je ziet daar naast de traditionele symbolen ook de bijzondere Stonehenge symbolen. Komen deze voor op de rollen in een bepaalde positie dan loopt het punten aantal wat je kunt winnen flink op.