Sky High

Fullscreen

Sky High is de nieuwste Eurocazino gokkast en bij deze kast is de Sky de Limit! Door de extra symbolen in de vorm van kleurrijke luchtballonnen heb je kans op het winnen van heel veel punten.

Spelregels gokkast Sky High

De Sky High heeft een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel speel je op de onderste drie rollen. Er is dan 1 actieve winlijn en je speelt dit met inzet van 1 credit per draai. Als je punten wint tijdens het basisspel kun je deze proberen te verdubbelen met het Head/Tail spel. Verschijnt er een ballon op de winlijn op de 1e rol dan wordt de ster verlicht en blijft deze op de rol staan als Wild symbool. Verschijnt er een zandzak op de rol dan dooft de ster weer. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vast zetten voor de volgende ronde. Bij voldoende punten kun je verder spelen met het vervolgspel.

Het vervolgspel speel je met inzet van 10 of 20 punten per speelronde. Hierbij tellen alle symbolen kris-kras dus is je kans op het winnen van punten erg hoog. Ook bij het vervolgspel tellen de ballonnen als wild symbool dus verschijnt er een op de winlijn dan blijft deze staan als joker. Verschijnt er vervolgens een zandzak op de winlijn dan verdwijnt het wild symbool. Je gewonnen punten kun je met behulp van de Collect/reset knop van het bovenspel naar het basisspel verplaatsen.