Shaolin Path

Fullscreen

Shaolin Path is de bijzondere naam van de mooie en zeer speciale nieuwe gokkast van Eurocazino. Bij deze kast is het thema het beroemde Shaolin Path in China welke je naar de speciale Shaolin Tempel brengt waar je een van de Kung Fu Masters kunt worden. Je speelt bij deze mooie gokkast een basisspel en een vervolgspel en dit speel je op afzonderlijke rollen. Bij het vervolgspel maak je met de extra Kung Fu Master symbolen kans op een bonusspel voor nog meer mooie winsten.

Spelregels gokkast Shaolin Path

Je begint bij de Eurocazino gokkast Shaolin Path met het spelen van een basisspel. Dit speel je op de onderste drie rollen met een inzet van 1 punt per draai. Er is dan 1 actieve winlijn. Alle punten die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de extra gokfunctie Head/Tail. De Hold knoppen onder de rollen houden een rol met een gunstige positie vast tot de volgende draai. Heb je voldoende credits gespaard dan kun je verder spelen met het vervolgspel.

Het bovenspel van de gokkast Shaolin Path speel je op de bovenste drie rollen en er zijn dan 5 actieve winlijnen. Je speelt dit met een inzet van 8 of 16 punten per speelronde. De te winnen prijzen zie je afgebeeld in de winschema's naast de rollen. Krijg je het symbool van een Kung Fu Master dan maak je kans op het extra bonusspel. Hierbij kun je een flink aantal extra credits winnen.