Sea Battle

Fullscreen

BIj de nieuwste gokkast van Eurocazino, de Sea Battle, bevind je je op een schip waarbij je veel extra punten kunt verdienen door andere schepen uit te schakelen tijdens een bijzonder bonusspel

Spelregels gokkast Sea Battle

De mooie en vooral spannende nieuwe gokkast Sea Battle neemt je mee op een spannende tocht met echte zeeslagen. Je begint met het spelen van het basisspel. Dit wordt gespeeld met inzet van 1 credit op drie van de vijf rollen met 1 actieve winlijn. Drie bommen op rij leveren je 200 punten op! De prijzen die je allemaal kunt winnen staan vermeld links naast de rollen in een duidelijk overzicht. Bij voldoende punten op je creditmeter kun je er voor kiezen om door te spelen met het vervolgspel.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Bij inzet van 5 punten zijn er 3 rollen actief en 5 winlijnen, bij inzet van 10 credits zijn er 4 rollen actief en speel je op 10 winlijnen. Bij inzet van 20 punten zijn alle rollen actief en speel je op 15 winlijnen. Ook maak je bij inzet van 20 punten kans op het spelen van het bonusspel. Hierbij moet je 5 vlaggen op de rollen krijgen waarna je het bonusspel mag spelen waarbij je met torpedo's op bepaalde doelen kunt schieten. Uiteraard leveren geraakt doelen weer extra punten op.