ReelOmatic

Fullscreen

De bijzondewr mooie Eurocazino gokkast ReelOmatic is niet alleen mooi om te zien maar kan grote winsten opleveren mede door de free spins

Spelregels gokkast ReelOmatic

De ReelOmatic is een vrij eenvoudige gokkast waarbij je alleen een hoofdspel spel speelt. Het spel wordt gespeeld op de vier zichtbare rollen en afhankelijk van de inzet win je prijzen met zowel gewone als kris-kras combinaties. Je begint met het spelen van het basisspel, welke je met inzet van 1 credit per draai speelt. Heb je prijzen gewonnen bij het basisspel dan kun je proberen deze te verdubbleen met het spannende gokspel. Hierbij kun je je winsten flink op laten lopen, tot een maximum van 200 punten per keer. Bij voldoende punten op je meter kun je er voor kiezen om met een hogere inzet te gaan spelen.

Je kunt dan spelen met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Bij deze inzetten zijn je gewonnen prijzen uiteraard hoger en maak je tevens kans op het winnen van gratis draaien, free spins. Heb je een winnende combinatie met het Ster symbool dan win je vijf free spins. De winsten die je tijdens het spelen van de free spins maakt, worden dan nog eens verdubbeld.