Random Twinner

Fullscreen

De mooie en eenvoudig te spelen gokkast Random Twinner is de nieuwste fruitautomaat van Eurocazino. Bij deze super leuke kast speel je een basisspel en kun je een vervolgspel spelen. Door zijn aparte indeling is deze kast een zeer welkom nieuw spel met nieuwe uitdagingen. Je kunt bij het basisspel veel punten winnen met de verschillende symboolcombinaties maar ook met de extra ster symbolen die je een mystery prijs opleveren van 5 tot 200 punten.

Spelregels gokkast Random Twinner

Als je de Random Twinner gaat spelen dan begin je met het spelen van het basisspel. Je speelt dit op de onderste drie rollen met 1 geactiveerde winlijn. De inzet bij het basispel is, zoals bij de meeste Eurocazino gokkasten, 1 credit per draai. Je wint prijzen als je combinaties krijgt zoals ze vermeld staan in het schema rechts naast de onderste rollen. Zijn er rollen met gunstige posities dan worden deze automatisch vast gezet met de ingebouwde Hold functie.

Het bovenspel kun je spelen met een inzet van 5, 10, 15 of 20 punten per draai. Je speelt dit op de bovenste drie rollen en er zijn dan vijf winlijnen actief. Hierdoor is je winkans nog groter. Voor elke inzet zie je op de winschema's welke prijzen je kunt winnen, hoe hoger je inzet des te hoger je prijzen.

Bijzonder bij deze fruitautomaat Random Twinner is de max bet functie. Als je deze gebruikt dan speel je op de drie rollen uit het basisspel en op de drie rollen van het bovenspel tegelijk. Je speelt dan uiteraard met een veel hogere inzet, namelijk met 100 of 200 credits per draai.