Mummy Treasures

Fullscreen

Zoals de naam ven deze mooie Eurocazino gokkast al doet vermoeden ga je bij de Mummy Treasures fruitmachine op zoek naar schatten en rijkdommen in de vorm van veel extra punten

Spelregels gokkast Mummy Treasures

Bij de Eurocazino gokkast Mummy Treasures speel je de spellen op de vier rollen met 1 tot 10 winlijnen. Dit is uiteraard afhankelijk van de inzet waar je per speelronde mee speelt. Bij inzet van 1 punt per draai zijn er drie draaiende rollen met 1 actieve winlijn. Speel je met inzet van 2 punten per draai dan zijn er vier rollen die draaien. De prijzen die je hierbij wint kun je proberen te verdubbelen met de speciale Gamble functie. Met de hold knoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende speelronde.

Bij voldoende punten op je winbank kun je doorspelen met inzet van 5 of 10 punten per draai. Bij inzet van 5 punten zijn er drie rollen actief en bij inzet van 10 punten speel je op alle vier de rollen. Er zijn 5 winlijnen bij inzet 5, en 10 winlijnen bij inzet 10. Bij de symbolen op de rollen staan er verschillende kleuren kruizen afgebeeld. Bij drie kruizen in dezelfde kleur wordt er een speciale bonusfunctie geactiveerd welke je terug kunt vinden rechts boven op de gokkast. Bij drie rode of blauwe kruizen win je extra hoge prijzen, bij drie gouden kruizen wordt het speciaal rad geactiveerd. Je mag dan een aantal keren dit rad laten draaien en je wint dan de prijzen die je in de vakjes ziet verschijnen. Win je niets meer dan mag je niet meer draaien en speel je verder op de drie of vier rollen.