Merry Tortuga

Fullscreen

De mooie nieuwe Eurocazino fruitmachine Merry Tortuga is een bijzondere gokkast waarbij je met het symbool van een doodskop free spins en daardoor extra veel punten kunt verdienen

Spelregels Eurocazino gokkast Merry Tortuga

De kleurrijke gokkast Merry Tortuga is een kast met een basispel en een vervolgspel welke op dezelfde rollen worden gespeeld. Bij het basisspel speel je met inzet van 1 credit per draai en maak je kans op de prijzen zoals die vermeld staan onder de rollen. Er is dan 1 winlijn welke op de eerste drie rollen geactiveerd wordt. Gewonnen punten kun je proberen te verdubbelen met de Gamble functie. Bij voldoende punten kun je verder spelen met het vervolgspel.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Hoe hoger je inzet, des te hoger je winkansen doordat er meer rollen geactiveerd worden en symbolen op verschillende manieren prijzen opleveren. Bij deze inzetten maak je ook kans op een aantal free spins. Deze krijg je bij het verschijnen van een doodskop op de rollen. Afhankelijk van je inzet krijg je dan een aantal free spins welke je weer extra kansen opleveren op het winnen van credits.