Jolly Roger

Fullscreen

De Jolly Roger is de nieuwste Eurocazino gokkast. Bij deze bijzondere gokkast speel je een basisspel en een vervolgspel. Bij het basisspel is er een extra bonusspel in de vorm van een speciale fruitladder. Deze vult zich met de fruitsymbolen van de onderste drie rollen en kan je flinke extra prijzen opleveren. Het vervolgspel is extra spannend omdat je daar op 10 winlijnen speelt en kunt inzetten met 16 punten per speelronde.

Spelregels gokkast Jolly Roger

De Eurocazino gokkast Jolly Roger heeft een basisspel en een vervolgspel. Dit speel je op afzonderlijke rollen. Het basisspel speel je met een inzet van 1 punt per draai en wordt gespeeld op 1 actieve winlijn. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je meteen naar je meter overzetten maar ook kun je gokken op een verdubbeling van je punten met het Head/Tail gokspel. Bij het basisspel is er een extra bonusspel in de vorm van een fruitladder. Hierop worden de fruitsymbolen gespaard van de onderste rollen en dit kan je 4 tot 100 punten extra opleveren.

Heb je genoeg punten op je meter dan kun je het vervolgspel gaan spelen. Het vervolgspel van de Jolly Rogers fruitmachine speel je op de bovenste vier rollen. Dit kun je spelen met een inzet van 5, 10 of 16 punten per draai. Bij inzet van 4 zijn er 5 winlijnen en draaien er 3 van de 4 rollen. Bij inzet van 10 of 16 zijn er 10 winlijnen actief en speel je op alle vier de rollen. Hierdoor is je kans nog groter op het winnen van heel veel punten.