Hot Rod Crazy

Fullscreen

De Hot Rod Crazy gokkast van Eurocazino is een zeer bijzondere gokkast. Niet alleen qua uiterlijk maar ook qua spel. Bij deze kast speel je het basisspel en het vervolgspel op dezelfde rollen maar is er een extra spel in de vorm van een bonusspel waarbij je kans maakt op zeer veel punten.

Spelregels gokkast Hot Rod Crazy

Je kunt bij de gokkast Hot Rod Crazy zelf bepalen met welk spel je wilt gaan beginnen. Begin je met het spelen van het basisspel dan speel je dit met 1 punt per draai op 1 winlijn op alle vier de rollen. Bij twee gelijke symbolen van links naar rechts heb je al een prijs. De te winnen prijzen staan afgebeeld in de winschema's naast de vier rollen. Heb je een prijs in het basisspel gewonnen dan kun je proberen dit te verdubbelen met het Head/Tail spel. Onder de rollen zie je de Hold knoppen. Deze houden de rollen met een gunstige positie vast tot de volgende draai.

Als je voldoende punten op je creditmeter hebt staan kun je kiezen om het vervolgpsel te gaan spelen. Dit wordt gespeeld op dezelfde vier rollen maar dan met een inzet van 5, 10, 20 of zelfs 40 punten per draai. Bij inzet van 5 punten draaien er drie rollen, bij de hogere inzetten draaien alle vier de rollen. Hoe hoger je inzet des te meer winnende combinaties prijzen opleveren. Kijk op de bij de inzet behorende prijzenschema's met welke combinaties je allemaal prijzen kunt winnen. Speel je met inzet van 5, 10, 20 of 40 punten per draai dan maak je kans op het extra bonusspel. Je mag dit spelen als het logo van Hot Rod op de rollen verschijnt. Hierbij maak je kans op prijzen tot wel 1000 extra punten.