Golden Nugget

Fullscreen

De Eurocazino gokkast Golden Nugget is een prachtige nieuwe gokkast waarbij je extra veel kans maakt op het winnen van punten door het bijzondere bonusspel. Golden Nugget is een kast met een basisspel en een vervolgspel en tijdens het spelen van het vervolgspel welke op dezelfde rollen worden gespeeld is er een extra bonusspel. De hoogste inzet waarmee je deze mooie fruitmachine kunt spelen is 10 credits per draai.

Spelregels gokkast Golden Nugget

Het basisspel van de Golden Nugget wordt gespeeld op de drie rollen met 1 winlijn. De inzet is 1 punt per speelronde. Wanneer je een prijs wint, kun je proberen deze te verdubbeln met het speciale gamble spel. Hierbij moet je kiezen voor de rode of de zwarte kaart. Gok je goed dan worden je punten verdubbeld, gok je fout dan verlies je ze. De winnende combinaties met bijbehorende prijzen staan afgbeeld naast de rollen. Heb je drie gouden nugget symbolen op de rollen, waar dan ook, dan win je een mysterie prijs tussen de 2 en 125 punten. Ook deze kun je nog eens proberen te verdubbelen met de gamble functie.

Het vervolgspel speel je ook op de drie zichtbare rollen maar dan met meerdere winlijnen. Bij inzet van 5 punten speel je op 5 winlijnen en speel je met 10 punten per draai dan zijn er ook 5 winlijnen maar is het symbool van de ster een wildsymbool welke voor alle andere symbolen mag tellen, uitgezonderd de nugget symbolen. Krijg je tijdens het spelen met inzet van 5 punten een nugget op de 1e en 3e rol dan krijg je een re-spin voor nog een winkans. Bij inzet van 10 punten per draai krijg je een re-spin en verschijnen er dan 3 nuggets in je scherm dan krijg je altijd 125 punten en mag je in de speciale Nugget winkel gaan schieten met inzet van 20 punten per draai. Bij dit bonusspel maak je dan nog eens kans op het winnen van heel veel, wel honderden, extra punten.