Gold of the Incas

Fullscreen

De Gold of the Incas doet zijn naam eer aan met de mooie gouden kleuren en de vele prijzen die je kunt winnen op deze super mooie Eurocazino gokkast

Spelregels gokkast Gold of the Incas

De fruitmachine Gold of the Incas is uitgevoerd in erg mooie bij het thema toepasselijke kleuren. Op deze 'gouden' gokkast zijn er flinke winsten te behalen tijdens zowel het basisspel en het vervolgspel. Het basisspel wordt gespeeld met 1 punt per draai en dit speel je op de onderste rollen met 1 geactiveerde winlijn. Met het symbool van de goudstaven zijn er flinke prijzen te behalen. Met de holdknoppen onder de rollen kun je een rol met een gunstige posititie vastzetten voor de volgende draai.

Het vervolgspel speel je met inzet van 5 of 10 credits per speelronde. Je speelt dan op de bovenste drie rollen en de prijzen die je kunt winnen staan links naast de rollen afgebeeld. Met de goudstaven zijn er speciale mystery prijzen te winnen welke je tot wel 200 punten extra op kunnen leveren. Speel je met de hoogste inzet dan zijn je prijzen uiteraard het hoogst.