Diamond

Fullscreen

De mooie gokkast Diamond is weer de nieuwste gokkast van Eurocazino. Bij deze fruitmachine maak je extra kans op mooie winsten door de symbolen van de Diamond welke je een flinke mystery prijs op kan leveren. Bij het vervolgspel speel je met meerdere winlijnen voor nog hogere prijzen.

Spelregels gokkast Diamond

Je begint bij gokkast Diamond met het spelen van het basisspel. Dit speel je met inzet van 1 punt per draai. Er is dan 1 winlijn actief. De prijzencombinaties met bijbehorende prijzen staan afgebeeld naast de onderste drie rollen. Alle prijzen die je wint kun je proberen te verdubbelen met de Head Tail gokfunctie. Bij het basisspel is er een automatische Hold functie. Hierbij worden de rollen met een gunstige positie automatisch vastgehouden voor de volgende draai. De symbolen van de diamond kunnen je bij het basisspel een mooie extra prijs opleveren tot wel 100 punten. Heb je voldoende credits op je meter dan kun je verder spelen met het bovenspel.

Het bovenspel wordt gespeeld met inzet van 4 punten of met 8 punten per draai. Je speelt dit op de bovenste rollen en er zijn dan tot 5 winlijnen actief. Hierdoor is je kans op winsten aanzienlijk groter. De prijzen die je bij het bovenspel kunt winnen staan afgebeeld naast de bovenste rollen. Wil je je gewonnen punten innen dan kun je klikken op de button Collect/Reset. Je gewonnen punten gaan dan automatisch naar je creditmeter.