Deep Spinner

Fullscreen

Deep Spinner is de naam van de nieuwste Eurocazino gokkast. Bij deze kast kun je veel punten winnen met name door het symbool van de zeesterren. Deze telt als een soort Jokersymbool en mag andere symbolen vervangen

Spelregels gokkast Deep Spinner

De Deep Spinner heeft een basisspel welke je met inzet van 1 punt speelt en een vervolgspel welke je speelt met inzet van 5 of 10 punten. Deze beide spellen worden op de vier rollen gespeeld met de verschillende winschema's. Bij inzet van 1 punt geldt het winschema rechts onder. Bij het basisspel speel je op 1 actieve winlijn. De prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met het head/tail spel. Gok je goed dan krijg je je punten dubbel, gok je fout dan verlies je ze. Onder op de gokkast zie je de hold knoppen. Hiermee kun je een rol met een gunstige positie vastzetten voor de volgende draai.

Het vervolgspel speel je op dezelfde vier rollen maar dan met inzet van 5 of 10 punten. Speel je met inzet van 5 credits per draai dan zijn er tien geactiveerde winlijnen. Speel je met inzet van 10 punten per draai dan zijn er ook 10 winlijnen actief maar gelden de symbolen van de zeesterren als een soort jokersymbool. Hierdoor heb je nog meer kans op een winnende combinatie. Bij inzet van 5 of 10 punten per draai is het winschema rechts naast de rollen van toepassing.