Da Vinci

Fullscreen

Fruitmachine Da Vinci is een zeer speciale gokkast. Bij deze gokkast, die alles te maken heeft met de beroemde uitvinder Da Vinci, zie je bijzondere tijdmachines waarmee je kans maakt op het winnen van grote prijzen. In het basisspel zijn er mystery prijzen te winnen en bij het vervolgspel zijn er Wild symbolen en maak je kans op het winnen van free spins.

Spelregels gokkast Da Vinci

De mooie gokkast Da Vinci heeft een basisspel welke je speelt met inzet van 1 punt per ronde en je speelt dit op de onderste rollen met 1 actieve winlijn. Rechts naast de rollen zie je in een winschema de winnende combinaties en prijzen die je daarmee winnen kunt. Heb je kriskras 2 of 3 mystery symbolen dan krijg je een mystery prijs welke tussen de 2 en de 100 punten ligt. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Head/Tail functie. Gok je goed dan worden je punten verdubbeld, gok je fout dan ben je ze kwijt.

Het vervolgspel van de Da Vinci speel je op de bovenste rollen met inzet van 5, 10 of 20 punten per draai. Er zijn dan 5 actieve winlijnen. Bij inzet van 10 punten is het symbool van de fles met toverdrank op de middelste rol een Wild symbool. Speel je met inzet van 20 punten dan zijn op alle drie de rollen de flessen met toverdrank Wildsymbolen en deze mogen dan voor elk ander symbool tellen om een winnende combinatie te maken. Krijg je drie speciale tijdmachine symbolen op de rollen dan ontvang je een aantal free spins.