Cash Fountain

Fullscreen

De gokkast Cash Fountain van Eurocazino geeft je extra kans op prijzen door de combinaties met de goudstaven, de jackpotsymbolen en de vele winlijnen met de diverse wincombinaties

Spelregels gokkast Cash Fountain

De kleurrijke gokast Cash Fountain heeft een basisspel welke je met inzet van 1 credit speelt en een vervolgspel waarbij je kunt inzetten met 5, 10 of 20 credits per draai. Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen waarbij er 1 actieve winlijn is. De prijzen die je kunt winnen staan rechts van de onderste rollen afgebeeld. Je maakt extra kans op prijzen met het symbool van het vraagteken. Je krijgt dan een mystery prijs van 2 tot 200 punten extra. Alle prijzen die je wint bij het basisspel kun je proberen te verdubbelen met de Gamble functie.

Het vervolgspel spel je op de bovenste vier rollen. Bij inzet van 5 credits zijn er drie rollen actief met 64 winlijnen, bij inzet van 10 punten per draai speel je op alle vier de rollen met 128 winlijnen en bij inzet van 20 punten per draai speel je ook op alle vier de rollen en zijn er maar liefst 256 winlijnen. Verschijnen er 3 goudstaven op je rollen dan win je nog eens een extra prijs welke tussen de 4 en 200 punten ligt.