Bonus Reels

Fullscreen
De nieuwe Bonusreels gokkast van Eurocazino gokkasten. Deze gokkast heeft een basisspel en een vervolgspel. Bij het basisspel zet je in met 1 credit en je speelt op 5 winlijnen. Je gewonnen credits kun je verdubbelen met de gamble functie. Bij het vervolgspel zet je in met 5 of 10 credits en je speelt op 27 winlijnen.

Bonusspel Bonus Reels

Wanneer je in het bovenspel (kris kras) 3 sterren hebt, start het bonusspel. Bij het bonusspel win je automatisch de prijs welke je in het display onder het woord bonus ziet.

Wanneer het bonusspel start moet je op de start toets blijven klikken, elke keer als je klikt gaat de getallenladder een stapje verder. Deze begint bij 1, vervolgens 2, 3, etc. Hoe verder deze gaat, hoe meer kans je hebt om de prijs nog een keer te winnen tijdens de bonus repeat spins. Als je op inzet 10 speelt, krijg je 4 bonus repeat spins. Tijdens deze spins selecteert de kast een willekeurig nummer van 1 tot 10. Valt dit nummer onder de getallen die je in het begin van het bonusspel hebt gekregen (toen je steeds op start moest drukken), dan win je de prijs nogmaals. Zo kan je tot 5x (met 4 bonus repeat spins) de bonusprijs winnen!