Bonus Billionaire

Fullscreen

De gokkast Bonus Billionaire is een kast met een extra 'bonus' rol waardoor je winkansen aanzienlijk worden verhoogd bij het spelen met een hogere inzet

Spelregels gokkast Bonus Billionaire

De Bonus Billionaire is een Eurocazino gokkast met een basisspel en een vervolgspel. Deze worden op dezelfde drie/vier rollen gespeeld. Je begint met het spelen van het basisspel met inzet van 1 credit per draai. Je kunt hierbij de prijzen winnen zoals ze staan afgebeeld in het win schema onder de rollen. Met het Head/Tail gokspel kun je je gewonnen punten proberen te verdubbelen. Je speelt het basisspel met 1 geactiveerde winlijn op alle vier de rollen.

Heb je genoeg credits verzameld dan kun je verder spelen met inzet van 5 of 20 punten per speelronde. Hierbij maak je kans op de prijzen zoals afgebeeld in de bijbehorende schema's. Speel je met inzet van 20 credits per draai dan geldt het 'bar' symbool als een soort joker symbool welke alle andere symbolen mag vervangen. Er zijn in totaal 5 actieve winlijnen. De vierde 'bonusrol' geeft je dan ook nog eens kans op extra prijzen.